(E) Doina Frunzăverde, în forță prin județ! „Salarii și pensii mici. Să demonstreze cei ce le-au stabilit cum trăiești cu 400 de lei”

modelmic+editorial

Candidații ALDE, în frunte cu Doina Frunzăverde, cea care deschide lista organizației județene pentru Senat, au demarat zilele trecute un adevărat tur de forță prin județ.

Traseul electoral a început cu Clisura Dunării, acolo unde Doina Frunzăverde s-a întâlnit cu autoritățile locale și cu cetățenii pentru a le prezenta programul de guvernare al ALDE.

Prima oprire a avut loc la Cărbunari, urmată de Naidăș, Ciclova Română, Coronini, Pojejena și Berzeasca, acolo unde Doina Frunzăverde s-a arătat extrem de încântată de pașii făcuți de autoritățile locale în vederea dezvoltării comunității.

„La Berzeasca am găsit un exemplu de bune practici în ceea ce privește dezvoltarea comunității datorită inițiativelor unui primar cu viziune. Felicitări domnului primar Petrică Furdui și tot respectul”, explică Doina Frunzăverde.

De asemenea, la Zlatița, candidații ALDE au discutat cu autorirățile locale despre colapsul din sistemul românesc de învățământ

„La Zlatița s-a discutat despre parlamentari și politicieni, despre suferința școlilor și a universităților din județe, despre universitatea noastră și despre vise devenite proiecte și proiecte frumoase eșuate din dezinteres și nepricepere. Au fost și discuții aprinse, dar interesante și combatanți deveniți susținători”, explică Doina Frunzăverde.

O altă vizită a avut loc la târgul de duminică de la Sichevița, acolo unde candidații ALDE au avut ocazia să guste, pe lângă ciocolata de casă de la comercianți, și gustul amar al sărăciei și al vieții de pensionar cu un venit lunar mizer.

„La Sichevița am gustat din tradiționala ciocolată de casă și am purtat discuții cu cetățenii. Avem în țară salarii mici și pensii de 400 lei. Mă întreb cum ar fi dacă am schimba rolurile pentru un an ca cei care au stabilit aceste venituri să ne demonstreze cât de bine se poate trăi cu 400 lei/luna?”, a adăugat Doina Frunzăverde, candidatul ALDE pentru Senat.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672857419384″]

Reper24

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gore

    “despre suferința școlilor și a universităților din județe, despre universitatea noastră și despre vise devenite proiecte și proiecte frumoase eșuate din dezinteres și nepricepere.”
    Ați fost rectorul unei universități în care se cereau favoruri sexuale și bani pentru promovarea examenelor și veniți să vorbiți despre suferința învățământului ?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei