(E) Ionela Kovacs: „ALDE, șansă reală pentru români!“

 modelmic

Încheiem o nouă etapă din viață politică a României. Cu siguranță fiecare dintre dumneavoastră dorește să aleagă pe cel care-i da siguranță zilei de mâine, acum într-o perioada de “neutralitate” sociala, cand fiecare sfera economica, socială și administrativă pare amortita si mult prea indepartata de rezolvarea adevaratelor probleme ale țării.

Reprezint un partid al carui Lider – Călin Popescu Tăriceanu nu a ezitat să-și asume fermitatea ca Premier, pentru a da fiecărei categorii sociale șansa la afirmare, șansa de-a fii răsplătita pentru munca depusă.

Vă invit duminică la vot, vă invit să puneți ștampila pe candidații ALDE, fiindcă suntem singurul partid care respecta prin trecutul, prezentul și viitorul sau meritocrația și poporul român.

Afirm acest lucru nu doar din pozitia de presedinte al filialei județene ALDE si candidat, ci și din postura de mamă și fiică, din postura de femeie, dar și de conjudețean al dumneavoastră.

Desigur fiecare partid vă promite că va salva țara, doar că de mai bine de 2 decenii, metodele folosite au fost mai degrabă de a o arunca în aer. Într-adevar Democraţia poate este uneori un sistem politic deficitar, însă cel mai bun dintre cele pe care omenirea le-a inventat până acum, dar democraţia este puterea poporului bine informat. Democraţia e un mecanism prin care avem voie să alegem conducătorii pe care îi merităm.

Vă multumesc în numele echipei ALDE CS și vă asigur de toată considerația mea și-a echipei mele.

Sunt Ionela Mariana Kovacs și singurul meu îndemn pentru fiecare dintre contracandidații mei este – Eu pot avea, am și tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta, pentru ca ALDE ÎNSEAMNA – ATITUDINE, LIBERTATE, DEMOCRAȚIE, ELEGANȚĂ.

Vă aștept pe toți cei care vă regăsiți în valorile pe care ALDE le promovează, să veniți la urne pe 11 decembrie!“, afirmă Ionela Kovacs, co-președinte al organizației ALDE Caraș-Severin.

Reper 24

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei