(E) Marcel Vela, mesaj de susținere pentru Ion Chisăliță: „Noi am învățat să nu renunțăm!”

vela

Senatorul liberal și președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, îl susține în lupta electorală pe candidatul pentru Primăria Moldova Nouă, Ion Chisăliță, despre care afirmă că este omul care vrea să aducă dezvoltarea pentru orașul Moldova Nouă, prin planuri fezabile și de viitor.

Trecem împreună printr-o nouă campanie electorală, acesta fiind candidatul PNL la Primăria orașului Moldova Nouă”, se arată în mesajul lui Marcel Vela, care nu ezită să readucă în prim plan situația care a generat reluarea alegerilor locale în orașul din Clisura Dunării.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu cunosc situația, alegerile locale din 27 Septembrie 2020 au fost fraudate juridic în Moldova Nouă, motiv pentru care se vor relua în această duminică”, spune liderul liberalilor cărășeni.

Pe lângă încurajări, Marcel Vela are și câteva sfaturi pentru candidatului la Primăria Moldova Nouă:

Domnule Chisăliță Ion,

Așa cum am fost alături de dumneavoastră în campania din această toamnă, se pare că și iarna ne găsește tot împreună, tot în campanie, alături de oameni și de părerile lor.

Esența unei echipe este aceea de a nu deznădăjdui și de a merge mai departe.

Noi am învățat să nu renunțăm și să ascultăm glasul oamenilor, pentru că acesta este cel mai important!

Fiecare glas, însoțit de idei și dezbateri constructive, contribuie la fundația solidă și de neclintit a unei comunități!

Acum, mai mult ca oricând, primarii trebuie să devină fini ascultători, să fie deschiși dialogului și să unească comunitatea.

Domnul Ion Chisăliță poate face acest lucru, pentru oameni și pentru Moldova Nouă”, afirmă președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei