(E) Nicolae Radomir, candidat ARN Caraș-Severin pentru Camera Deputaților: „Să reclădim frumos România!”

modelmic

 

Să reclădim frumos România!” este îndemnul adresat cărășenilor de Nicolae Radomir, candidat ARN Caraș-Severin pentru Camera Deputaților:

Românii au nevoie de drumuri foarte bune, de agricultură bine dezvoltată, de locuri de muncă bine plătite, de o armată puternică și de multe, multe altele.

Am intrat în Uniunea Europeană cu mult entuziasm și cu mari speranțe, România căutând să îndeplinească condițiile cerute de statutul de membru al Uniunii Europene. Da, s-au făcut multe lucruri bune și (pe care) românii le-au simțit deja. Este bine că facem parte din Uniunea Europeană, unde avem drepturi și obligații, dar prea am râvnit la banii Uniunii Europene, crezând că dacă-i vom primi vom fi cei mai fericiți, uitându-ne la ușa cancelariei de la Bruxelles ca la Dumnezeu.

Este adevărat, toate se fac cu bani, dar cu ce preț? Se pare că de acum încolo primirea banilor de la Uniunea Europeana va fi condiționată de acceptarea și respectarea ideologiei progresiste. Polonezilor care au refuzat această ideologie impusă de la Bruxelles, nu li s-au mai aprobat finanțările din fondurile europene. Părinții fondatori au pus bazele Uniunii Europene pe valorile creștine precum: sanctitatea vieții, normalitatea familiei și credința în Dumnezeu, dar, paradoxal, valorile pe care ei le impun astăzi prin banii lor, nu sunt valorile pe care a fost clădită această Uniune. Ei au bani, dar au aruncat la coșul de gunoi al istoriei credința în Dumnezeu și Biserică, au transformat lăcașurile de cult în muzee, restaurante sau apartamente, iar acum pervertesc și imaginea familiei naturale, asa cum a întocmit-o Creatorul, între un bărbat și o femeie.

Nu ne putem laudă economic, dar încă nu suntem săraci, dar vădit sunt alții care vor să ne sărăcească. Noi încă suntem bogați și îi îmbogățim și pe ei, îi îmbogățim cu ceea ce au dus și duc românii ajunși prin occidentul Europei. Le-au dus românii credința în Dumnezeu, pe care ei au pierdut-o în favoarea bunăstării materiale și a confortului, și le-au mai dus și biserica. Dacă ei și-au închis bisericile, romanii le-au redeschis și chiar au deschis altele noi, cu sutele, în familiile normale ale românilor s-au născut copii frumoși și deștepți, o altă Românie în afara României.

Este dispus poporul român să facă acest compromis? Ca de acum încolo, în schimbul banilor veniți de la Uniunea Europeană, să accepte urăciunile cu privire la familie, să se lepede de Isus Hristos și de moralitatea creștină, să accepte educarea copiilor după nonvalorile celor fără frică de Dumnezeu și astfel, să înceapă să își piardă și el din adevărata bogăție?

Atenție! Decăderea unei națiuni începe cu decăderea morală!Un popor cu suflet sănătos, condus de o clasă politică cu ax moral integru, clădește o țară care oferă bunăstare poporului ei.

Să ne clădim așa ca națiune!

Să reclădim frumos România!

Aduceți-vă aminte de imnul nostru național, care ne cheamă pe toți spunându-ne: ,,Deșteaptă-te române“! Să ne trezim și să înțelegem adevărata însemnătate a ceea ce dorea să ne transmită Mântuitorul Isus Hristos prin întrebările: „Și ce ar folosi unui om să câștige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul său?

 

Redacția

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei