(E) Petru Borduz: „Creșterea pensiilor, alocațiile pentru copii și mărirea salariilor pentru bugetari – prioritate absolută a ARN”

modelmic

Creșterea pensiilor, alocațiile pentru copii și mărirea salariilor pentru bugetari este o prioritate absolută a ARN”, precizează Petru Borduz, candidat al filialei Caraș-Severin pentru funcția de senator.

Alianța noastră are oameni extrem de bune pregătiți, cu experiență, care va milita pentru bunăstarea și siguranța socială, educație și dezvoltarea întregii Românii. Personal voi susține de la tribuna Parlamentului, dezvoltarea și modernizarea întregului județ Caraș-Severin. Pentru protecția socială a tuturor celor defavorizați, siguranța lor existențială, este nevoie de programe bine definite. În sprijinul tuturor administraților locale proiectele europene sunt extrem de necesare pentru ca ele să se dezvolte cât mai armonios și să își pună în valoare întregul patrimoniu uman, turistic sau cultural. Voi susține permanent un dialog cu toți factorii de decizie publici pentru îmbunătățirea condițiilor care să dezvolte economia județului și asigurarea unei transparențe menite să asigure relații de încredere între parteneri indiferent de culoarea politică.

Obiectivul meu strategic include creșterea competivității economice, aducerea unor investitori și creșterea investițiilor, reducerea birocrației, îmbunătățirea funcționării pieței muncii și gestionarea unor programe de dezvoltare regionale cât mai durabile. O creștere economică durabilă se va reflecta în creșterea treptată a pensiilor și salariilor românilor.

Am rămas în România pentru că mi-a oferit prin muncă realizarea multor idealuri. De aceea încerc să răspund ca un bun patriot. Pentru mine patriotismul nu este doar un precept emblematic ci însăși esența încărcată de aura sfințeniei credinței pe care o mărturisesc. Marele nostru poet Mihai Eminescu spunea: «Patriotismul nu este doar iubirea țărânei, ci iubirea trecutului. Fără cultul trecutului nu există iubire de țară». Cred că este momentul să ne redefinim noțiunea de țară și să generăm împreună o identitate națională compatibilă cu dezvoltarea și bunăstarea întregului popor român alături de celelalte popoare ale Europei”, explică Petru Borduz, candidat al ARN Caraș-Severin pentru funcția de senator.

 

Sorin NECULA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei