(E) PPU-SL Caraș-Severin: „Este nevoie acum, mai mult decât oricând, să spunem stop promovării urii și dezbinării între români”

modelmic

Cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie, reprezentanții Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) transmit un mesaj cetățenilor din județul Caraș-Severin:

Dragi cărășeni,

Ne aflăm într-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere medical, perioadă în care în mod normal nu ar fi trebuit să se desfășoare o campanie electorală având în vedere riscurile la care ne expunem atât noi candidații, cât și echipele noastre în încercarea de a ne organiza pentru alegerile din 6 decembrie, respectiv de a transmite mesajul nostru astfel încât să ajungă la fiecare dintre voi.

Totuși credem că este foarte important să mergeți la vot pentru a vă exprima opțiunea politică, deoarece prin neprezentare există un mare risc ca TOATĂ puterea să ajungă în mâna unui singur partid, un partid care a insistat și insistă să nu țină cont decât de nevoia de a concentra puterea decizională într-un singur pumn de fier cu ajutorul căruia va controla toate aspectele vieții noastre pentru următorii 4 ani, un partid care în mod sigur ar trebui să fie în mare măsură responsabil de măsurile nepopulare care vor fi instituite în perioada imediat următoare scrutinului.

Noi PPU-SL, partid eminamente creștin și patriot, credem că este nevoie acum, mai mult decât oricând, să spunem stop promovării urii și dezbinării între români, credem că avem nevoie de o reîntoarcere la valorile creștine seculare, la patriotismul și la mândria de a fi român, deoarece cu toții ne dorim liniștea și mai binele acestui popor și având în vedere nivelul la care suntem, cred că avem foarte mult de muncit, iar acest lucru nu-l vom reuși niciodată dacă suntem dezbinați.

Este necesar ca toți românii să înțeleagă cum funcționează aparatul de stat și care este nivelul la care România se află astăzi. Dar pentru ca aceste lucruri să fie posibile, avem nevoie de foarte multă transparență din partea guvernului și a instituțiilor statului. Trebuie să cunoaștem ce venituri are statul român de pe urma impozitelor și taxelor, de pe urma redevențelor încasate de la cei care exploatează resursele țării noastre și mai mult decât atât, trebuie să existe o comunicare transparentă pentru ca noi să putem face comparația cât încasează alte țări de pe urma aceluiași lucru.

Noi nu credem în retorica acestui guvern care ne spune că nu sunt bani pentru pensii, pentru alocații, nu sunt suficienți bani pentru sănătate, etc. Noi alegătorii vom merge la urne să ne exprimăm opțiunea și să votăm reprezentanții unor partide politice care vor forma un guvern și a căror datorie și muncă este să facă posibil ca acești bani să existe. Să crească veniturile la bugetul de stat, să eficientizeze colectarea, să gândească acele facilități care aduc dezvoltare țării, să investească în domeniile unde se poate crea plus-valoare, respectiv să aibă o strategie inteligentă de exploatare a resurselor care să aducă cât mai mulți bani românilor pentru a ne putea dezvolta țara.

Asta credem noi că ar trebui făcut în primul rând, deoarece ni se pare că de multe ori votăm în necunoștință de cauză, promovate fiind doar scandalurile între politicieni, certurile de la televizor, care nu au nicio legătură cu ceea ce înseamnă mai binele poporului nostru.

Noi, PPU-SL, credem că firmele românești, dar și cele străine, companiile care își desfășoară activitatea pe teritoriul țării noastre și doresc să se dezvolte aici, trebuie să găsească în instituțiile statului și guvern un partener real. Având în vedere rapiditatea cu care evoluează tehnologiile în ziua de astăzi, sistemele de lucru, cât de repede se schimbă stilul de viață respectiv nevoile oamenilor, este nevoie de o intervenție a statului în sprijinirea mediului privat și de o comunicare deschisă cu reprezentanții companiilor, în care să fie făcute cunoscute strategiile viitoare respectiv drumul pe care se dorește să îl urmeze România.

Dacă vă doriți soluții pentru a suplimenta veniturile la bugetul țării, soluții pentru a găsi bani pentru sănătate, învățământ, pensii mai mari, alocații decente, dacă vă doriți o politică care să promoveze unitatea românilor, fiți curajoși în fața schimbării, votați PPU-SL!

În încheiere din partea mea și din partea colegilor mei, aș dori să urez tuturor cărășenilor sănătate, să fac un apel la responsabilitate și să îndemn pe fiecare să fie grijuliu în respectarea măsurilor de protecție la alegerile parlamentare din 6 decembrie!

 

IMG-20201118-WA0008

 

Redacția

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei