(E) PPU-SL Caraș-Severin: „Pe 6 decembrie putem alege umanismul care ne unește, în locul dezumanizării care ne separă!”

modelmic

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) crede în capacitatea națiunii române de a renunța la conflicte și dezbinări, de a se manifesta solidar și responsabil pentru a-și afirma DEMNITATEA, pentru a-și consolida ONOAREA și pentru a-și confirma CURAJUL, acționând ferm în vederea eliminării abuzurilor, îndeplinirii obiectivele naționale și dezvoltării Parteneriatelor Europene și Euro-Atlantice.

Prioritățile strategice ale acestui program sunt investițiile în agricultură și în industria alimentară, proiecte de infrastructură cu anvergură europeană, informatizarea sistemului național de educație, și, nu în ultimul rând, restabilirea coeziunii sociale și consolidarea demnității naționale, transmit reprezentanții PPU-SL Caraș-Severin:

După 30 de ani de răzbunări și conflicte, sub amenințarea pandemiei și a unei crize economice care nu iartă pe nimeni, noi, umaniștii, credem că a venit, în sfârșit, vremea să renunțăm la neîncredere și ură! Să avem credință în România!

Să ne unim, nu să ne răfuim. Să fim puternici împreună, nu slabi separat. Să ne recuperăm demnitatea, onoarea și curajul. Să ne reamintim că adversarii politici nu sunt dușmani de moarte, ci frați de sânge. Români de-ai noștri. Și să avem credință în România!

Pe 6 decembrie putem alege umanismul care ne unește, în locul dezumanizării care ne separă!

A venit momentul să promovăm în Parlament români serioși, puternici, competenți și partide care au soluții reale pentru a asigura demnitatea și prosperitatea națiunii române, nu a unor grupuri de interese. A venit momentul să reprezentăm, în forul democrației, principiile, valorile și soluțiile umaniste.

Pentru fiecare dintre domeniile esențiale din programul nostru politic, am identificat măsuri și direcții de acțiune concrete, care pot conduce, în următorii patru ani, la dublarea Produsului Intern Brut, la refacerea coeziunii sociale și a încrederii românilor în instituțiile fundamentale ale statului, la asigurarea unui sistem de educație cu adevărat performant, capabil să asigure un viitor demn și prosper pentru națiunea română.

Avem credință în România!”, transmit PPU-SL Caraș-Severin.

IMG-20201118-WA0008

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei