(E) Președintele Organizației UNPR Oțelu Roșu a trecut la PSD!

modelmic+editorial

Președintele organizației UNPR din Oțelu Roșu și vicepreședintele PMP Caraș-Severin, Goguța Pica Cocoșilă, a decis să adere începând de astăzi la PSD Oțelu Roșu. Un exemplu care va fi urmat și de alți colegi unpr-iști, după cum afirmă sursele noastre.

Fost consilier local din partea UNPR în mandatul 2012 – 2016, vicepreședinte Goguța Cocoșilă a avut și în trecut o bună colaborare cu președintele PSD Oțelu Roșu și primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, dar și cu echipa acestuia. Contracandidata lui Mălăiescu la alegerile locale din vară pentru funcția de primar al orașului Oțelu Roșu, intrarea în PSD a doamnei Cocoșilă este considerată un real câștig de către edilul orașului.

Goguța Cocoșilă afirmă că Partidul Social Democrat este singura formațiune politică ce a reușit să demonstreze consistență prin actul de guvernare în România și singurul care poate face realmente ceva pentru comunitatea din Oțelu Roșu, pentru județul Caraș-Severin, prin aplecarea acestuia asupra problemelor sociale, a locurilor de muncă.

„În data de 17 noiembrie 2016 mi-am dat demisia din funcția de vicepreședinte al PMP Caraș-Severin. Nu am avut o nemulțumire legată de Mișcarea Populară, dar nu m-am regăsit în noua formulă rezultată în urma fuziunii dintre UNPR și PMP, despre care am înțeles că nici până acum nu e una statutară. Se spune că în politică nu există prieteni, dar consider că primarul Luca Mălăiescu este un politician capabil și sper ca sprijinul meu să fie unul care să ajute echipa PSD în rezultatul din 11 decembrie“, a afirmat noul membru social democrat, Goguța Cocoșilă.

 

Sergiu TABAN     

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Gore

  “Când cu una, când cu alta,
  Când cu râul, când cu balta,
  Când cu acul, când cu ața,
  Când cu vântul, când cu ceața.
  Când cu crapul, când cu somnul,
  Când cu dracul, când cu Domnul,
  Când cu parul, când cu cioara,
  Când cu grâul, când cu moara.”

  Cam așa e politica la noi în Românica …

  Raspunde
 2. gigel fronec

  oare ce mai vrea si asta?de ce oare face slalom?eu stiu ca daunazi dorea director la casa de sanatatyer acum cine stie poate prefect ca se poarta femeninul

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei