(E) PSD Caraș-Severin acuză Guvernul liberal de manipulare grosolană a populației și impotență administrativă!

psd

Candidații PSD Caraș-Severin la alegerile din 6 decembrie au susținut o conferință de presă la sediul județean al organizației, în care au punctat câteva aspecte ale campaniei electorale care se apropie de final, dar și modul în care actualul Guvern gestionează situația pandemică.

Deputatul Ion Mocioalcă consideră maniera de guvernare a executivului liberal total inconsecventă și precizează că are exemple clare în acest sens:

Au închis piețele ca să le deschidă în zilele următoare, absolut în scop electoral. Noi nu avem nici mai multe, nici mai puține cazuri decât am avut înainte, doar că se testează mai puțin, cu mult mai puțin decât ar trebui, iar opinia noastră este că ar trebui o testare în masă și o testare gratuită a populației. Dacă tot se aruncă cu bani guvernamentali pe apa sâmbetei, atunci haideți să testăm masiv și gratuit populația României! Numai atunci am putea să ne facem o imagine despre amploarea, pe care o bănuim, a acestui fenomen pandemic”, declară deputatul Mocioalcă.

De altfel, politicianul cărășean crede că prin procentele care estimează gradul de infectare al populației din numărul celor testați se încearcă o manipulare „grosolană și urâtă din partea guvernului”: „Ați văzut că numărul de morți crește zilnic și morții nu mint! În fiecare zi avem peste 130-150, chiar mai mulți morți, ceea ce denotă că guvernul încearcă să mintă și să manipuleze” 

Deputatul PSD face referire și la incapacitatea Ministerului Sănătății de a găsi soluții pentru suprapopularea secțiilor ATI din spitale.

Ce au făcut „băieții” ăștia? Au mai băgat 2-3 paturi și au zis că au dublat numărul de locuri la ATI. Soluția nu este să îi înghesui pe oameni ca pe sardele într-un salon. Poate că ar fi fost o soluție, așa cum au adoptat-o aliații în războiul Crimeei, aceea cu spitalele de campanie. Au fost câteva inițiative în România de a deschide spitale, dar nu au primit autorizație din partea guvernului pentru că erau inițiative ale unor edili PSD”, a mai declarat Ion Mocioalcă.

În cadrul conferinței s-a adus în discuție și situația mult mediatizată a Staționarului 3 din Reșița, pentru care nu se găsesc vinovați din eșichierul politic de dreapta, ci pentru greșeli se dă vina pe ultimii 30 de ani în care nu s-a făcut ce trebuie, deputatul Mocioalcă subliniind că „din onor conducerea Spitalului Județean au făcut parte, în cei mai mulți ani, conducători liberali”, în prezent unul dintre ei este chiar candidat locul 1 la Camera Deputaților.

La rândul său, candidatul pentru Camera Deputaților din partea PSD Caraș-Severin și fost președinte de CJ, Silviu Hurduzeu a vorbit despre modul în care se încearcă să fie culpabilizat doar PSD-ul pentru umilințele suportate în spitalul din Reșița.

E o politică a liberalilor de a nu-și recunoaște impotența administrativă în astfel de situații pentru că cel mai ușor lucru este să dai vina pe altcineva”, susține Silviu Hurduzeu.

Fostul președinte al CJ Caraș-Severin a subliniat la finalul conferinței că SJUR a fost începând cu luna aprilie în subordinea Ministerului Sănătății care nu ar fi alocat în toată această perioadă spitalului niciun ban, în timp de CJ a alocat sume de bani pentru toate spitalele din județ, cea mai mare sumă, aproximativ 5 milioane de lei ajungând la spitalul reșițean, iar faptul că doar pe managerul în funcție de câteva luni, Alina Stancoviciu, au scos-o vinovată, „este prea mult”, la conducerea SJUR fiind o întreagă echipă, alături de directorul medical, liberalul Jaro Marșalic.

Citește și (E) Ion Mocioalcă: „Un vot poate schimba destinul unei națiuni!”

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Dinu

    Baietii de la PSD stau prea mult in fata oglinzii si ne spun ce vad cel mai des; a venit randul incompetentei administrative; sa fie primita. Dupa ce ultimul vostru primar a ajuns in puscarie cunoasteti subiectul bine. Iar cu Hurduzeu langa tine ai si un exemplu viu. Hai d-le Mocioalca, iesi la vot in Parlament si destituie guvernul asta de incompetenti pe care tot PSD l-a instalat in martie (cand v-ati umplut de ridicol, l-ati destituit pt. incompetenta si dupa 2 saptamani l-ati pus la loc, nu c-ar fi devenit competenti doar ca sa mai aveti pe cine critica, e singurul lucru la care va pricepeti bine).

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei