(E) Romeo Dunca: „PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat! Dar nu toți cei din acest partid sunt!”

dunca……………………………………………

Romeo Dunca: „PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat! Dar nu toți cei din acest partid sunt. Aici la noi, PMP-ul face alianțe și cu stânga dacă acestea rezolvă interesele d-lui Ionuț Popovici. Analizați situația alianțelor pentru majorități în CL din comunele Carașului și veți vedea.

În 2016, PMP a făcut o alianță rușinoasă în CJ CS în urma căreia PSD -ul lui Mocioalcă prin Silviu Hurduzeu a ajuns la putere. În acest fel, jaful din banul public s-a împărțit între cei doi reprezentanți de partid.

Mocioalcă a păstrat influența la banii furați de la popor prin Direcția județeană de drumuri via Bejeriță, Știka și firmele de sub influența lor, iar PMP-ul prin Ionuț Popovici a făcut regulile la DGASPC.

În acest fel, această direcție a ajuns să adăpostească persoane care nu au nici o treabă cu protecția socială încasând salarii nemeritate.

Persoanele asistate, prin scheme de hoție nerușinată au ajuns să extragă din bugetul unui județ vandalizat, până la 6000 euro/asistat. Trist e că o mare parte din sume nu au servit persoana asistată, ci doar asocierea canceroasă gestionată de reprezentantul PMP.

Din acest motiv, dle Tomac, deși m-ați convins că dv și marea majoritate a PMP-ului sunteți persoane oneste, puteți face astfel de afirmații numai după ce vă faceți curățenie în propriul partid.

Ce folos că în parlament nu, dacă în teritoriu da….”

125275584_3937868392904484_2708868744726096469_n
Eugen Tomac:
Știre importantă din Parlament.
Singurul partid care nu a făcut, timp de 4 ani în Parlament, nicio înțelegere cu PSD este PMP.
Noi nu am avut niciodată nicio negociere cu PSD pentru nicio funcție.
M-a invitat Liviu Dragnea odată la discuții și l-am refuzat.
M-a invitat Ciolacu să facem majorități pentru funcții și l-am refuzat. Alții nu au rezistat și au mușcat din mărul otrăvit. Dîrcă este doar un caz, însă lista e lungă”.
 ..
 Redacția
Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei