(E) Silviu Hurduzeu: „PNL nu a ridicat niciun deget pentru a asigura testarea gratuită și în masă”

sh

Candidatul propus de PSD Caraș-Severin pentru Camera Deputaților, Silviu Hurduzeu, trage un semnal de alarmă asupra numărului redus de teste care se fac pentru depistarea persoanelor infectate cu noul coronavirus. Candidatul stângii cărășene crede că soluția pentru a stopa „această politică a crimei de stat” este ca cetățenii să iasă în 6 decembrie la vot.

PNL nu a ridicat niciun deget pentru a asigura testarea gratuită și în masă. În puținele locuri în care autoritățile locale și-ar fi permis să demareze un astfel de proces, guvernul a acționat prin blocaje.

Apoi, pentru că românii erau dornici de a se testa, pentru a-i proteja pe cei dragi, liberalii s-au chinuit prin toate mijloacele posibile să interzică testele rapide, deși unele dintre ele au fost recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății. Totul pentru a ascunde oamenilor că pandemia a fost scăpată de sub control.

La noi în județ, nu se testează mai nimic. Doar cazurile grave sunt testate. Restul simptomelor ușoare sunt ignorate. Pentru că cei care conduc Caraș-Severinul se încăpățânează să-i facă pe plac lui Orban.

Este o crimă de proporții naționale care se vede în numărul bolnavilor, în rata accentuată de decese și în așezarea bolnavilor pe paturi improvizate în spitalele din toată țara.

Această politică a crimei de stat trebuie să fie oprită pe 6 decembrie.

Singura soluție este să ieșim la vot și să-i trimitem pe liberali acasă. Altfel, dezastrul va fi total!”

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. imoGen

  PNL e ocupat cu contractele pentru tablete, măști, dezinfectanți etc..
  Să ne lămurească Dunca și Velea unde sunt tabletele, măștile și dezinfectanții pentru care s-au făcut contracte de milioane de euro cu firme de apartament.
  Poate ne explică trioul de aur al Carașului (Dunca, Velea și Popa) cum e cu programul ăla de Reziliență și ce înseamnă reziliența asta.

  Raspunde
 2. Alegator

  Daca PESEDISTII sunt numiti corupți ca luau comisioane de la patronii care aveau contracte cu statul ( mult mai mici decat lua gașca PDL-PNL, vizi PENALTII , COCOS, ETC) cum pot fi numiții actuali guvernanți, PDL-PNL , care. , împreună cu Iohanis ne spun sa purtăm măști care NU NE PROTEJEAZA , ne îmbolnăvim si unii mor.? Simplu, CRIMINALI, ACUM corupția( care permite introducerea in tara a măștilor neconformr) Nu UCIDE? IMAGINATI CE SPUNEA IOHANIS SI PNL DACA ASA CEVA SE INPTAMPLA SI ERA PSD LA GUVERNARE. DACA VA PASA DE ȚARĂ, IEȘIȚI LA VOT SI VOTATI CU MINTEA SI SUFLETUL. NU UITATI CA ROMANIA A avut 20 DE ANI PRESEDINTE DE DREAPTA IAR DIRECTIA SI ATITUDINEA DE SLUGĂ A “ALTORA” NE-A ADUS AICI. MA UIT CU INVIDIE LA UNGARIA CARE ARE CONDUCA ORI ADEVARATI

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei