(E) Valentin Armașu: „România are nevoie de ecologiști serioși în Parlament!”

per

Valentin Armașu, candidatul Partidului Ecologist Român, filiala Caraș-Severin pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie își propune să contribuie la ecologizarea mediului în care viețuiesc cărășenii, dar și la ecologizarea economiei și politicii. În acest sens, candidatul are un mesaj pentru cărășeni:

Dragi cărășeni,

Candidez la postul de DEPUTAT în Parlamentul României, un post care m-ar onora și m-ar aduce mai aproape de posibilitatea ca prin fapte, nu vorbe, să ajut acest oamenii din acest județ.

Programul Partidului Ecologist Român vine pentru dezvoltarea județului Caraș-Severin, a Banatul Montan cum i se mai spune. Avem un județ cu atât de multe resurse minerale! România are nevoie de ecologiști serioși în Parlament, care doresc să ecologizeze mediul, economia și politica, care să asigure transparență totală în administrație.

Ce doresc să fac pentru județ și pentru cetățeni? Vin în fața dvs. cu următoarele 5 puncte pe care doresc să le realizez ca DEPUTAT:

  • Avem păduri, resurse naturale ale subsolului pe care dorim să le protejăm, să avem dreptul să dezvoltăm turismul la standarde europene.
  • Modificarea legii insolvenței în interesul public local va ajuta la utilizarea resurselor în favoarea cetățeanului
  • Posturile vacante din instituțiile publice nu pot fi blocate pe termen nedefinit. Este de neconceput ca tinerii să nu se poată angaja pe posturile respective, să nu poate avea si ei o șansă să dovedească de ceea ce sunt capabili
  • Pensiile speciale sunt o aberație care trebuie să înceteze – trebuie găsite soluții pentru a fi desființate
  • Transparența totală în administrație prin digitalizarea ANAF și a instituțiilor publice

Tu decizi acum viitorul județului, al copiilor noștri!

La alegerile din 6 decembrie 2020 votează BRADUL!”

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei