(E) Valentin Boșneac, candidat ARN: „MĂ DOARE RANA POPORULUI MEU!“

 

modelmic

Candidatul Alianței Renașterea Națională pentru Camera Deputaților, medicul Valentin Boșneac, transmite cărășenilor un punct de vedere argumentat legat de recuperarea valorilor creștine ale poporului român.  Sperăm ca gândurile așternute de dr. Valentin Boșneac să găsească calea spre sufletele dumneavoastră:

În mod indubitabil, parcurgem o perioadă de criză socială, politică, economică dar în mod deosebit o criză de natură spirituală, o perioadă în care nu doar ideile, conceptele de viață sunt secularizate, ci chiar viața însăși.

În istoria Europei a existat o perioadă de referință ce a făcut tranziția de la Evul Mediu spre perioada Modernității, perioada Renașterii secolele XV-XVI. Expresia cheie a acelei perioade a fost AD FONTES , înapoi la izvoare, la sursele originare. Astfel că a avut loc o adevărată revoluție socială, culturală și nu numai prin reîntoarcerea spre studiul clasicilor greci și latini. Europa și întreaga umanitate niciodată nu a mai fost la fel după această perioadă de regândire a întregii existențe.

Pentru poporul român este nevoie de o Renaștere spirituală iar ca demers principal ar trebuie să ne întoarcem spre ceea ce a dat esență acestui popor: BISERICA, FAMILIA, ȚARA. Într-un timp istoric numit postmodernism în care se neagă adevăratele valori care au plămădit acest popor, a venit timpul să fim verticali și  să nu renunțăm la ceea ce ne-au lăsat străbunii noștri ca moștenire. Nu avem voie să fim lași indiferent care este prețul ce trebuie plătit.

Da….poporul român bolește de nedumnezeire cum obișnuia să spună regretatul poet Ioan Alexandru. Iată de ce ne-am angrenat în politică pentru:

-a promova valorile creștine în Parlamentul țării

-pentru a apăra FAMILIA, unirea sacră dintre un bărbat și o femeie

-pentru a iniția legi care să apere copiii nenăscuți și pensionarii să aibă parte de o bătrânețe decentă cu demnitate după ce au muncit toată viața.

-pentru a susține clasa de mijloc a cărei muncă să fie prețuită nu vândută pe prețuri de nimic

-pentru a crea un cadru legislativ astfel încât cei plecați din țară la muncă printre străini să revină ACASĂ la copiii și părinții lor.

-pentru ca profesorii, medicii să-și redobândească demnitatea călcată în picioare atâtea decenii

-pentru ca pământul sacru al Țării să nu mai fie vândut străinilor ci să rămână aici unde ni l-au lăsat părinții noștri. Casa părintească nu se vinde, așa ne-au învățat ai noștri părinți.

Într-o vreme în care politicienilor le este rușine să jure cu mâna pe Biblie, să rostească numele lui Dumnezeu, să renunțe la ideea de familie tradițională și să vândă pe prețuri de nimic resursele țării…

TREBUIE să ne întoarcem la izvoarele noastre ca popor: la Dumnnezeu prin Biserică, să apărăm Familia tradițională și copii țării și nu în ultimul rând pământul sacru al Țării.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

Sergiu TABAN

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Beniamin Blidariu

   O întrebare…de-a dreptul fara rost. Dumneavoastra ati citit mesajul? Sau stiati ca aceasta expresie se afla in Biblie?
   Nu pot sa inteleg acest fel de mesaje, comentarii si intrebari ..ipocrite fara intelepciune.
   Poate ca de asta poporul român nu se trezește. Vin oameni cu initiativa si noi ne luam de mesajele lor. Absolut PENIBIL!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei