Echipa PER Bocșa a ecologizat cimitirul: „Să nu uităm de cei care au plecat dintre noi!”

nechita

Echipa Partidului Ecologist Român, Filiala Bocșa a demarat zilele trecute o campanie de ecologizare a cimitirului din cartierul Bocșa Română.

Voluntarii PER Bocșa au ecologizat zona din fata porții unde, din păcate, se aruncau gunoaiele deși era și intrarea în cimitir.

Ecologiștii au montat trei containere de gunoi în zona respectivă tocmai pentru ca oamenii care au morminte acolo să aibă unde arunca resturile atunci când fac curat și să nu se mai arunce gunoaiele efectiv pe jos, ca până acum.

De asemenea, pe aleea de acces voluntarii PER Bocșa au mai montat doua containere, astfel încât să fie tuturor ușor să păstreze acest loc curat și îngrijit. Chiar dacă peste aproximativ două săptămâni campania electorală se va încheia, echipa PER Bocșa își propune să continue cu aceste acțiuni de curățenie și ecologizare a diverselor zone care ridică astfel de probleme, după cum a precizat Dan Nechita, candidatul PER la Primăria Bocșa.

pe

 

Redacția 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei