Echipa social-democrată condusă de deputatul Ioan Benga prezentă la Caransebeș, Oțelu-Roșu și Băile Herculane

Echipa social-democrată

Zilele trecute deputatul Ioan Benga însoțit de echipa sa de tineri social-democrați s-a întâlnit la Caransebeș cu reprezentanții PSD din localitățile:  Buchin, Bucoșnița, Păltiniș, Constantin Daicoviciu, Copacele, Sacu.

Cei prezenți s-au declarat mulțumiți în ceea ce privește creșterea subvențiilor la hectar de la 139 de euro la 159 de euro în 2014, majorare de care au beneficiat peste 1 milion de fermieri din țară, alocarea fondurilor pentru fermieri, reducerea TVA-ului la pâine de la 24% la 9%. De asemenea, cei prezenți au ținut să precizeze că îl votează pe Ponta pentru că sub conducerea lui, guvernul a majorat pensiile agricultorilor cu 5,6%, a recalculat pe plus pensiile militarilor, tăiate de guvernul Boc și a suplimentat biletele de tratament balnear pentru încă 9.000 de pensionari, între care s-au regăsit și o parte din pensionarii de aici.

 

Staff-ul de campanie al PSD s-a deplasat în ziua următoare în orașul Oțelu-Roșu unde s-au întâlnit cu membri social democrați din comunele Zăvoi, Glimboca, Băuțar, Marga și Obreja. Oamenii și-au manifestat susținerea totală pentru prezidențiabilul Victor Ponta și speranța pentru o viață mai bună sub o conducere a țării asigurată de încă premierul Victor Ponta, cel care a reîntregit pensiile tăiate abuziv de Guvernul Boc și care a scutit de la plata impozitului pe venitul agricol pe fermierii care au suferit pierderi din cauza calamităților din 2013, plătind subvențiile din agricultură blocate de guvernarea portocalie.

 

La Băile Herculane, social-democrații conduși de parlamentarul Ioan Benga au purtat discuții cu membrii din localitățile: Domașnea, Cornea, Cornereva, Mehadia, Mehadica, Luncavița, Iablanița, Topleț. Profesorul Ioan Benga le-a oferit colegilor o prospecție a evoluției României sub guvernarea lui Victor Ponta. De asemenea,a fost punctat sprijinul lui Victor Ponta pentru pensionari, fermieri, pentru cei care muncesc, pentru persoanele vulnerabile, profesori, medici, mame și familie, tineri, studenți și elevi.

În urma dezbaterilor care au avut loc, s-au tras concluzii despre obiectivele social economice financiare care trebuie să fie pe agenda de lucru a Guvernului României, a Parlamentului României și a viitorului președinte al României.

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei