Echipamente medicale de peste 42.000 de dolari donate de Rotary Club Reșița celui mai mare spital din județ

 

spital

Două sisteme de ventilație de înaltă performanță vor ajunge peste câteva săptămâni la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din municipiu prin grija și efortul comun al membrilor Rotary Club Reșița

Totul a fost posibil în cadrul unui proiect cu finanțare internațională, prin care s-a obținut suma necesară și s-a semnat contractul pentru cumpărarea celor două sisteme de ventilație de înaltă performanță pentru terapie intensivă. Echipamentele, în valoare totală de 185,640 lei ($42,578) vor fi livrate în cursul lunii iulie 2020 de către prestigioasa firmă Dräger și vor fi donate celui mai mare spital din județul Caraș-Severin, Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Cel mai mare proiect al clubului nostru de până acum. La mai multe și la mai mari!”, preciza unul dintre reprezentanții Rotary Club Reșița, Virgiliu Oprișa.

ventilatie

Mulțumim din suflet Fundației Rotary și cluburilor de prieteni care au avut o contribuție decisivă pentru a face posibilă această realizare: Rotary Club Hazebrouck-Merville din Franța, Rotary Club of Ceres din SUA/California, Rotary Club Timișoara, Rotary Club of Whitstable din Anglia, Rotary Club Caransebeș! Mulțumim tuturor celor care au participat la balul de caritate al Rotary Club Reșița în noiembrie 2019 și au adus astfel o importantă contribuție! Rotary connects the world!”. declară reprezentanții Rotary Club Reșița.

 

rotary

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei