Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, acordată de ministrul Vela preoților militari cărășeni!

 

m

În perioada 9-10 octombrie s-a desfășurat convocarea de specialitate a preoților militari, în cadrul Episcopiei Caransebeșului, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înființarea serviciului de asistență religioasă din Ministerul Afacerilor Interne.
Cu aceasta ocazie, din partea ministrului Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, adjunctul Inspectorului General al Jandarmeriei Române a conferit “Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne”, celor 18 preoți care slujesc în unitățile din M.A.I., iar “Placheta de Onoare” a fost acordată Secției Asistență Religioasă a M.A.I.

Evenimentul a început cu săvârșirea slujbei religioase de către PS Lucian, Episcopul Caransebeșului, în catedrala episcopală, fiind urmată de o depunere de jerbe la Monumentul Eroilor.

La ședința aniversară a luat parte prefectul Cristian Gîfu, adjunctul inspectorului general al Jandarmerie Române,  colonelul Alexandru Tobă, vicepreședintele Consiliului Județean Dan Stan și șefii de arme de la nivel local.

În contextul actual al pandemie generate de virusul SARS-Cov-2, prin mesajul transmis de ministrul Ion Marcel Vela, preoților militari le revine misiunea nobilă de a rămâne aceeași slujitori devotați ai adevărului și binelui public, cu atât mai mult acum, când traversăm aceste momente dificile în care este important să fim uniți.
În numele tuturor colegilor  din structurile Ministerului Afacerilor Interne, preoților militari li s-a urat multă sănătate și La mulți ani!”, ne-a informat IJJ Caraș-Severin.

b40b623e-ffb1-4088-bb78-8f5e7871e047

abf9484f-8957-4bed-ad33-7e9ec60e02ad

a41772b9-9440-459c-bc9d-4b266c139ade

a6ea419f-edef-4b86-a726-e5021c3a831e

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei