Eugen Băleanu intră în lupta pentru Primăria Moldova Nouă!

modelmic

Eugen Băleanu, președintele organizației locale Moldova Nouă a Partidului Verde a intrat oficial în lupta pentru fotoliul de primar al orașului de pe malul Dunării. Formațiunea politică a fost ultima care și-a depus dosarele pentru înscrierea în competiția electorală de la Moldova Nouă. 

,,Alegerile din acest an ne vor arăta dacă cetățenii orașului vor o schimbare radicală în administrația locală, fotoliul de primar și consiliu sau doresc să fie conduși în continuare de Alianța DA, de USL sau cum s-or mai numi în viitorul apropiat. Pentru că astăzi aici, ca în aproape toată țara, USL încă trăiește. Cel mai bun exemplu este propriul nostru Consiliu Local, în care liberalii l-au salvat pe Lupu ori de câte ori a avut nevoie și, de cele mai multe ori, în detrimentul populației.

Noi, Verzii, nu avem posibilitatea să oferim locuri de muncă  în administrație sau contracte pentru lucrări publice cu încredințare directă și multe alte  facilități. Acum, în campania electorală, în schimb, oferim sănătate maximă, muncă multă și gratuită în folosul comunității locale așa cum am făcut în ultimii 4 ani”, a declarat înainte de depunerea listelor de semnături, Eugen Băleanu.

Președintele organizației locale a Partidului Verde a fost destul de frecvent în centrul atenției în ultima perioadă, în special datorită acuzelor pe care le-a adus actualului primar Matei Lupu, pe care îl consideră conducătorul mafiei locale din Moldova Nouă. Băleanu l-a acuzat pe social-democratul Lupu de comiterea unor ilegalități în administrația locală, cerând chiar prezența DNA-ului în Moldova Nouă pentru lămurirea situației.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei