Eveniment cultural la Reşiţa: Aniversare Sabin PĂUTZA, 71

SAB

Eveniment cultural la Reşiţa: Aniversare Sabin PĂUTZA, 71

Sala Lira, a Liceului de Arte Sabin PĂUTZA din Reşiţa va fi gazda unui eveniment cultural de excepţie, Luni, 10 Februarie 2014, de la ora 19:00. Maestrul de talie internaţională, Sabin PĂUTZA, se prezintă la ,,proaspeţii’’ 71 de ani în faţa publicului de acasă cu spectacolul sonor de pian ,,2 – 4 – 6 mâini’’. 

Invitaţii care vor evolua sub bagheta dirijorului PĂUTZA sunt prof. dr. Irina NIŢU -STĂNESCU, din Bucureşti la pian, prof. dr. Corina RĂDUCANU, din Bucureşti la pian şi prof. dr. Eugen DUMITRESCU din Bucureşti la pian.

În programul concertului partituri de George Enescu, Bela Bartok, Constantin Silvestri, Maurice Ravel, Serghei Rahmaninov şi Sabin Păutza.

Manifestarea este organizată de Societatea pentru cultură Metarsis iar Reper 24 este partener media al evenimentului cultural.

Intrarea se va face pe bază de invitaţii, care se pot ridica de la Librăria Semn de Carte din Reşiţa.

Vă reamintim faptul că numele maestrului Sabin PĂUTZA figurează alături de cei mai mari muzicieni ai lumii în volumele „International Who’s Who in Music”, publicat la Cambridge, Anglia, (ediţiile 1980-1984-1992-2000) şi „2.000 de americani notabili”, publicat de American Biographical Institute.

Reper 24

EVENIMENT

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei