Extravaganța din Dubai s-a mutat în Caraș-Severin! Insula plutitoare de la Berzasca prinde contur!

berzasca 29 dec

Insula plutitoare de la Berzasca prinde contur din ce în ce mai mult astfel că cel mai probabil în 2016 turiștii vor putea petrece în Clisura Dunării vacanțe exotice demne de Dubai, Bora Bora sau Tenerife.

O parte din căsuțele plutitoare au fost deja ridicate și încep încet să alcătuiască imaginea satului de vacanță plutitor care va prinde cât de curând viață acolo. Numărul total de căsuțe va fi 30, fiecare cu ponton privat, iar planurile pentru întreaga zonă de agrement sunt mărețe.

Turiștii nu doar că vor putea dormi plutind pe Dunăre, ci vor avea la dispoziție și o pistă pentru biciclete plutitoare, o piscină, spații de agrement și un restaurant de cinci stele.

Investiția totală va atinge o sumă de peste un milion de euro, din care 200.000 de euro vin din fonduri europene accesate de investitor.

Cea mai recentă poză cu stadiul la care a ajuns investiția a fost surprinsă de fotograful Ciprian Floare, cel care a imortalizat satul plutitor într-o fotografie de excepție.

sat-lacustru-berzasca

Foto: Ciprian Floare

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. BAZINGA

    Hai,sa fim seriosi!Nu vi se pare cam abisala comparartia intre Berzasca si locurile acelea fenomenale?!?!Putina decente,mai oameni!Oricat am vrea,nu putem sa facem din rahat bici si sa si pocneasca!Si din poza se vede cat e de jegoasa apa la mal si cum stau balariile alea de aiurea…Sunteti chiar amuzanti cu comparatia asta deplasata,daca nu chiar aberanta!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei