Felix Borcean, după perchezițiile de la Primăria Caransebeș: „Este un lucru absolut normal, o procedură”

borcea

O simplă procedură, astfel a descris primarul Felix Borcean perchezițiile derulate astăzi la Primăria Caransebeș și la SPIR, în cadrul unui dosar care vizează o serie de achiziții și investiții realizate la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Conform edilului, polițiștii au venit să ridice mai multe documente care au fost solicitate de oamenii legii și care nu au fost trimise, nu din rea voință, ci din cauza cauza schimbărilor survenite la conducerea SPIR.

Am înțeles că s-au solicitat niște acte referitoare la achizițiile care s-au făcut în intervalul decembrie-mai, nici nu știu exact despre ce este vorba. Între timp au apărut niște plângeri legate de achizițiile făcute la Spitalul Municipal din Caransebeș, în special în perioada aceasta de criză, și din spusele celor care au venit astăzi la Primărie și la SPIR am înțeles că nu s-au transmis toate documentele solicitate astfel încât dumnealor au venit să le ia cu mâna lor. Fac precizarea că între timp a apărut și o schimbare la nivelul conducerii SPIR și probabil că din această încurcătură noul responsabil cu coordonarea Serviciului Public de Întreținere și Reparații nu a știut care sunt documentele solicitate.

Este o situație care pare la prima vedere neconfortabilă pentru noi ca instituție, pentru că tot timpul când spui că există descinderi, percheziții, se întâmplă ceva grav. Părerea mea este că e un lucru absolut normal, o procedură, dumnealor au venit să le ridice, noi le-am pus la dispoziție birourile pe care le-au solicitat și urmează ca aceste acte să intre în posesia celor care se ocupă de acest dosar”, a declarat primarul Felix Borcean.

 

Citește și Percheziții la Primăria Caransebeș și la Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei