A fi sau a nu fi Reșița Curată! Primăria pune piciorul în prag!

primarie

În urma desființări societății Best Multipet SRL la sfârșitul acestei luni, municipiul de pe Bârzava riscă să rămână cu toate deșeurile reciclabile pe cap: peturi, cartoane, sticlă și metal.

Acesta este motivul pentru care consilierii locali întruniți astăzi în ședință de îndată au hotărât înființarea unei societăți proprii – Reșița Curată. Aceasta va funcționa de la începutul lunii februarie și va avea ca obiect de activitate colectarea, sortarea și valorificarea lunară a celor peste 60 de tone de deșeuri reciclabile.

Fostul director tehnic al societății Best Multipet, Adrian Nițulescu, a fost învestit de aleșii urbei în funcția de director al noii societăți Reșița Curată. Consilierii reșițeni au aprobat de asemenea deschiderea unui punct de lucru în cartierul Doman, iar în proiectul de buget ce va fi adoptat luna viitoare va fi cuprinsă și majorarea capitalului social al noii societăți.

Reșița Curată va colecta deșeuri reciclabile atât de la populație, cât și de la cei aproximativ 500 de agenți economici de pe raza municipiului.

 

Dan AGACHE 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gigi Against

    Distribuiti gratuit saci pe culori tuturor asociatiilor de locatari precum si caselor din municipiu,tipariti fluturasi cu modul de colectare,inclusiv pentru moloz, mobila, electrocasnice, resturi provenite din curatarea gradinilor, etc. si apoi o sa cred ca vreti sa faceti ceva cu adevarat pentru un municipiu curat…
    Obligati marile magazine sa aiba centre de colectare de tipul celui din parcarea Kaufland Lunca si veti vedea ca se poate.
    Va invit sa vedeti ce inseamna reciclarea adevarata in orasul Brovst din Danemarca!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei