Final de campionat şi în Liga a IV-a Caraş-Severin: Voinţa Lupac, din nou pe primul loc!

modelmic

Finalul campionatului Ligii a IV-a Caraş-Severin a prilejuit două jocuri care au decis ocupanta primului loc: la Clocotici, echipa locală Croaţia a întâlnit echipa din localitatea vecină Lupac, iar la Buchin, oaspeţi au fost cei de la Viitorul Caransebeş. Înaintea acestei etape Voinţa Lupac ocupa primul loc, la un  singur punct de cei de Viitorul Caransebeş. Astfel, o victorie a celor de la Clocotici, corelată cu o victorie a celor de la Viitorul aducea titlul de campioană gugulanilor. Dacă cei din Caransebeş au reuşit să câştige pe terenul celor din Buchin cu scorul de 4 – 3, echipa din Clocotici nu a putut ţine piept celor de la Voinţa, aceştia impunându-se cu scorul de 4 – 1.

Campioana judeţului nostru va întâlni la barajul pentru promovarea în Liga a III-a echipa din Becicherecu Mic, care a câştigat campionatul din judeţul Timiş al Ligii a IV-a. Meciul tur se va desfăşura la Lupac, în data de 15 iunie, de la ora 18,00. Returul se va juca o săptămână mai târziu, pe terenul echipei din judeţul Timiş, de la ora 17,30.

La finalul meciului, antrenorul echipei din Lupac, Boşco Vişatovici, a declarat: „A fost un sezon foarte greu. Am avut un lot mai restrâns, cu jucători plecaţi afară, datorită greutăţilor care sunt, din păcate, la noi în România. Prin rugăminţile mele faţă de conducere am reuşit să aducem un jucător important, pe Mezin, fostul căpitanal nostru, să vină să ne ajute şi pentru ultima etapă unde, eu am considerat şi tot timpul le-am spus băieţilor, că este un meci foarte greu cu vecinii noştri de la Clocotici. Şi sperăm să-l putem ţine şi pentru meciurile de baraj. Se pare că am avut foarte mult de muncă, de răzbit, numai noi ştim cum ne chinuim, prin eforturile care le depunem şi, la final, echipa cea mai bună, câştigătoare,a fost echipa mea, Voinţa Lupac. Ne aşteaptă o dublă de baraj cu cei de la Mamma Mia Becicherecu Mic (n.r. campioana judeţului Timiş). Am fost, i-am văzut: sunt o echipă solidă, omogenă, cu jucători cu experienţă, cu jucători de certă valoare. Dar, noi, adunând băieţii şi dacă vor înţelege ce le spun săptămâna la pregătire şi prin ce am făcut anul  acesta, încercăm să facem o figură frumoasă şi, să dea Dumnezeu, ca la finalul celor două meciuri să fim noi echipa promovată în Liga a III-a”.

De asemenea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Viorel Lolea, a precizat: ”În ediţia de campionat 2018 – 2019 avem o meritoasă campioană judeţeană la Liga a IV-a: este vorba de Voinţa Lupac. Vreau să-i felicit pe această cale şi să le transmit multă baftă la barajul de promovare. Jocul tur va fi la Lupac, iar noi avem speranţa că echipa naostră va face o figură frumoasă şi o să ne reprezinte cu cinste judeţul, cu toate că întâlneşte un dream – team, o echipă foarte bună, foarte experimentată: campiona judeţului Timiş. Vreau să felicit pe această cale şi noua conducere a AJF-ului, cei doi vicepreşedinţi, domnul Şodâncă şi domnul Boru, secretarul general Daniel Surdu, managerul Ligii a a IV-a – Antonel Burtea. Datorită lor eu spun că acest campionat şi, mai ales, acest final de campionat a fost gestionat foarte bine de către AJF Caraş-Severin. Îmi pare sincer rău de echipa din Caransebeş. Le dorim baftă şi lor campionatul următor şi, cu o mai bună organizare, cred că fotbalul cărăşean o să aibă cât de curând o echipă şi la nivelul Ligii a III-a. Parcursul echipei din Lupac a fost aproape fără greşeală. De fapt, a fost o luptă între două echipe: cea din Caransebeş şi cea din Lupac. A fost un campionat fair-play, le felicit pe ambele formaţii pe această cale şi bucuria mea cea mai mare este datorită faptului că ne-am ridicat la pretenţile campionatului, preşedintele de CJA, domnul Dan Miholcea a avut grijă ca la meciurile celor două contracandidate, şi cei din Caransebeş şi cei din Lupac, să aibă cele mai bune arbitraje la fiecare joc. Sunt convins că şi echipele sunt mulţumite de arbitraj şi de condiţiile AJF-ului şi totul s-a desfăşurat pe plan sportiv şi pe teren.”

 

Miruna MIHANCEA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei