Final de mandat cu realizări în mai toate comunele județului Caraș Severin

a

Dacă alegerile ar fi avut loc în primăvară, așa cum era normal dacă nu aveam pandemia de coronavirus, toate aceste acțiuni ale primarilor în funcție ar fi fost primele măsuri și primele realizări din noul mandat. La fel se întâmplă și la primăria din comuna cărășeană Rusca Montană, unde astăzi a sosit un utilaj multifuncțional Buldo-excavator, achiziționat prin Fonduri Europene.

Despre această achiziție a comunei, edilul Adorian Solomonesc a declarat: „Utilajul va fi utilizat atât pentru rezolvarea problemelor de interes public, cât și pentru rezolvarea problemelor din gospodăriile cetățenilor din Comuna Rusca Montană: săpături de fundații, executare de șanțuri, canale, introducere de țevi și altele.

Pentru faptul că dorim să vă sprijinim cu ajutor pentru lucrări în gospodărie, acestea fiind foarte costisitoare cu firme specializate, vă rugăm să vă adresați cu încredere către Primăria Rusca Montana. Va asigur ca nu vom precupeți nimic pentru a va fi de ajutor“.

O altă problemă a locuitorilor acestei comune este lipsa parțială a apei potabile și debitul insuficient pentru cei care sunt alimentați deja. Despre soluționarea acestei probleme edilul din Rusca Montană a mai precizat: „Începând de luni vom introduce 300 de metri de țeavă, pe care o avem deja în curte, la captarea de apă, astfel că vom suplimenta debitul și nu vor mai fi probleme cu apa, astfel că toți cetățenii să beneficieze de apă, așa cum de altfel este normal. Nu am uitat nici de cartierul Cioara, unde cu acest utilaj și 1000 de metri de țeavă vom rezolva aceasta problema“ – a mai afirmat primarul comunei Rusca Montană Adorian Solomonesc.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei