5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Finanțările pe proiectele PNDL au fost reluate pentru toate lucrările din Berliște

După o pauză de 2-3 luni, au fost reluate plățile pentru proiectele în execuție în comuna Berliște din Caraș-Severin, după cum a declarat pentru Reper 24, primarul Nicolae Orăvicean.

Este impropriu spus PNDL 1 sau PNDL 2; e un program de dezvoltare locală cu finanțare multianuală. După câteva luni de stagnare a finanțărilor, acestea au fost reluate la proiectele în implementare și chiar noi am primit pentru una dintre școli, urmând să primim și pentru celelalte proiecte.

Pentru proiectele neaprobate încă, avem în vedere să le reluăm, să le actualizăm și să le transferăm de la Compania Națională de Investiții unde stau de ceva vreme în așteptare fără să fie prinse la finanțare, să le transferăm pe Anghel Saligny.

spot_img

Este vorba de rețeaua de apă și canalizare pentru cele două Rusove care a fost depus când era guvernul PSD care nu ne-a băgat în seamă, apoi din nou anul trecut când era guvernul Orban care ne-a spus să le depunem pe CNI și acum recomandarea premierului Cîțu este să le depunem pe acest nou program de finanțare“.

Acest proiect va fi însoțit de altele care prevăd asfaltarea străzilor rămase în comună și refacerea trotuarelor.

Rămâne să vedem cum se va desfășura acest program și cât de bine se va mișca“, a mai afirmat primarul comunei Berliște, Nicolae Orăvicean.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei