fbpx
16.8 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Flavius Nedelcea pleacă din Consiliul Județean la Ministerul Economiei

Consilierul județean Flavius Nedelcea, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a fost numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei prin decizia premierului Nicolae Ciucă.

Organizația PSD Caraș-Severin l-a nominalizat pe fostul vicepreședinte al Consiliului Județean pentru postul de secretar de stat la Ministerul Economiei în luna februarie. Informația a fost confirmată atunci chiar de președintele organizației PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Propunerea a fost făcută în februarie, numirea a apărut în Monitorul Oficial, decizia prim-ministrului, ieri. Acum să vedem atribuțiile care îmi vor fi date.

În principiu mă duc cu gânduri bune pentru Caraș-Severin. Îmi doresc să fac ceva pentru societățile comerciale care aparțin de statul roman și sunt la noi în județ”, a declarat pentru Reper24, Flavius Nedelcea.

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

  1. Succes Flavius,in jungla capitalei. Poti face cite ceva din acea functie,pt acest judet,cit si pt altele.daca vrei. Ucmr ul, moldova noua, oravita, herculanele. Depinde doar de tine,ca altii,desi in functii mai inalte,nu au facut mai nimic. Dar,tu esti serios in ceea ce faci,chiar daca esti de la psd, sau pro romania. Succes,noroc si sanatate,pt ca vei avea mare nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei