24.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

Florin Ionescu, obiectivele unui nou mandat! Cui aparține primul fotoliu de VIP la Teatrul de Vest Reșița?

Managerul Teatrului de Vest Reșița, Florin Ionescu a mai câștigat un mandat în fruntea instituției de cultură, în urma susținerii concursului pentru ocuparea acestei funcții. Anunțul a fost făcut public în conferința de presă de dinaintea premierei „AMKA”.

Florin Ionescu are și câteva inițiative în acest nou mandat, pe care speră să le materializeze începând cu anul viitor.

Cred că e un lucru foarte bun și că am primit două posturi noi și sper să mai primim posturi noi de actori pentru că până la momentul acesta am fost teatrul cu cea mai mică trupă din zonă.

spot_img

Începem să ne revenim și am promisiunea conducerii Consiliului Județean că începând cu anul viitor o să fim ajutați să schimbăm instalația de lumini, lucru foarte important pentru că ni se cam blochează uneori la aplauze”, a declarat managerul Florin Ionescu.

O altă noutate pentru teatrul reșițean este introducerea abonamentului de VIP, care va oferi persoanei abonate dreptul de a avea propriul fotoliu în sala de teatru și pe care își va regăsi numele inscripționat.

Începând cu ianuarie vrem să instituim alte două tipuri de abonamente pe an calendaristic și ca o noutate, am luat modelul de la alte țări, vreau să încercăm la Reșița să dăm fotolii. Să existe un fel de abonament de VIP care va fi puțin mai piperat. Acesta nu va conține doar prețul biletului, ci și mecenatul pentru teatru și acea persoană va avea inscripționat numele pe fotoliul ales.

Trebuie să anuț că avem deja un fotoliu rezervat pentru doamna Felicia Quint. Doamna și-a exprimat dorința de a fi posesoarea primului fotoliu de la Teatrul de Vest”, a mai declarat managerul Teatrului de Vest Reșița, Florin Ionescu.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei