Focuri de armă la Petroșnița! Implicați, trei bărbați din Buchin! Vezi de unde a pornit scandalul și care au fost urmările!

modelmic

Polițiștii din Caransebeș efectuează cercetări față de trei persoane din Buchin și una din Sibiu, implicate sâmbătă într-un scandal pe raza localității Petroșnița, în timpul căruia au fost trase mai multe focuri de armă. Întregul scandal a pornit de la o serie de neînțelegeri privind achiziționarea unor miei, iar în urma perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliile suspecților au fost descoperite diverse bunuri furate și mai multe cartușe. 

Sâmbătă, 25 martie, în jurul orei 14:00, polițiștii din Bucoșnița au fost sesizați prin apel la 112 despre un scandal ce a avut loc pe raza localității Petroșnița.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că sâmbătă, 25 martie a.c., în jurul orei 13.30, între trei bărbați din județul Sibiu aflați pe raza localității Petroșnița cu două autoutilitare și alți trei bărbați din Buchin a izbucnit un scandal, pe fondul neînțelegerilor privind achiziționarea de miei.

În timpul altercației au fost lovite oglinzile retrovizoare, geamul lateral-stânga și bara din față a unei autoutilitare. De asemenea, au fost executate trei focuri de armă cu un pistol neletal, înspre cele două autoutilitare ale sibienilor, fără a produce vătămări corporale vreunei persoane”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, distrugere, deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, uz de armă neletală din categoria supusă autorizării, fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În plus, oamenii legii au continuat cercetările în acest caz și au efectuat cinci percheziții domiciliare la imobilele celor trei bărbați din Buchin. Cu această ocazie, au fost ridicate 12 cartușe cu glonț, nepercutate, un cartuș nepercutat cu bilă, un tub cartuș percutat, șase articole vestimentare care aveau montate sisteme antifurt, o motocicletă care figurează în bazele de date ca fiind sustrasă din Italia, dar și cantitatea de 17,6 kg de frunze de tutun uscate.

Polițiștii au extins urmărirea penală, efectuând cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, deținerea în afara antrepozitului fiscal a peste 1 kg de tutun de fumat și tăinuire.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

foto: adevarul.ro

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei