fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

Fotbal feminin la Reșița! Fetele de la Școala Nr. 7 au învins în finala ONSS echipa Colegiului „Traian Lalescu”!

După doi ani de pauză, au reînceput olimpiadele școlare sportive, miercuri fiind organizată faza județeană de fotbal pentru băieți, ciclul primar, iar ieri pe terenul de joc au intrat fetele, la etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar calificându-se fetele de la Școală Generală Nr. 7, care au învins în finală echipa Colegiului Traian Lalescu.

„Ne bucurăm enorm, se bucură și copiii! Miercuri am avut faza județeană de fotbal ciclu primar băieți, Moldova Nouă fiind câștigători, campioni județeni, s-au calificat la faza națională. Pe această cale le dorim success, iar astăzi le-a venit rândul fetelor. Sunt bucuroase, abia așteaptă să intre în competiție. Le dorim mult succes și cei mai buni să câștige”, a declarat prof. Cristian Bercsenyi – președintele Comisiei de Organizare a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, înainte de începerea meciurilor.

Pentru faza județeană au intrat în competiție 6 echipe de fete repartizate în două grupe a câte trei, primul loc din prima grupă jucând direct finala cu primul loc din cealaltă grupă, pentru calificarea la faza zonală.

spot_img

În 19 mai va avea loc la Reșița faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar pentru fotbal fete gimnaziu.

Echipa feminină a școlii Nr. 7 din Reșița s-a impus în finala de ieri cu scorul de 1-0 în fața formației Colegiului Traian Lalescu, clasamentul fiind următorul:

Locul I – Școala Generală 7

Locul II – Colegiul Național „Traian Lalescu”

Locul III – Școala Gimnazială „Marius Șandru” Reșița

Locul IV – Școala Generală 8

Locul V – Colegiul Național „Mircea Eliade”

Locul VI – Școala Gimnazială Berzovia

Locul VII – Liceul de Arte „Sabin Păuța”

Echipa de la „Arte” a participat în premieră la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Comisia de organizare a avut în componență profesorii: Bercsenyi Cristian – președinte, Buda Cosmin, Suciu Sorin Popa Gheorghe, Copocean Lavinius, Marișescu Horea, Moatăr Ion, Anghel Daniel, inspector de specialitate, prof. Corcoață Sorina.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei