fbpx
23.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

(FOTO) 5 din 5 promisiuni, onorate la Luncavița

Încă de la începutul lui 2022, primarul localității Luncavița a promis locuitorilor că până la finalul acestui an va reuși să finalizeze 5 proiecte aflate la acea vreme în derulare sau doar pe hârtie. Și pentru că suntem la jumătatea lunii decembrie, ne-am interesat care este stadiul acestora.

„Trei proiecte sunt deja recepționate, la al patrulea avem programată recepția vineri, iar ultimul este programat în perioada rămasă din acest an, probabil săptămâna viitoare. Tot ce am promis locuitorilor din Luncavița și Verendin s-a îndeplinit și mă bucur că am reușit să finalizăm toate cele cinci obiective, atât de necesare celor ce trăiesc pe aceste meleaguri frumoase“, a afirmat primarul Nicolae Velescu.

Cele cinci proiecte care au avut diferite surse de finanțare, inclusiv bugetul local sunt: Căminul cultural din Verendin, finanțat prin CNI; drumul DC32, finanțat prin PNDL2; școala din Verendin, modernizată și dotată prin PNDL2. Aceste proiecte sunt finalizate și recepționate.

spot_img

„Vineri va fi făcută și recepția lucrărilor la parcul grădiniței finanțate prin POR, la care am avut și noi o parte de finanțare, bani ce vor putea fi returnați de la Ministerul Educației după recepția finală“, a mai adăugat edilul din Luncavița.

Administrația locală a primit zilele acestea o adresă cu privire la ultimul din cele cinci proiecte, Școala din Luncavița, de asemenea modernizată și dotată printr-un proiect pe PNDL2, adresă ce îi va permite să convoace până la sfârșitul acestui an, comisia de recepție a lucrărilor.

Primarul Nicolae Velescu a mai precizat că din această săptămână s-au început măsurătorile necesare întocmirii Planului Urbanistic General, un proiect ce se va derula pe parcursul a doi ani.

„Primul pas a fost făcut; chiar dacă se apropie sărbătorile, topometriștii firmei din Alba Iulia, câștigătoare licitației, se află în teren și au început cu intravilanul localității Verendin“, explicat primarul Nicolae Ion Velescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei