18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

(FOTO) Alimentarea cu apă la Ciuchici, în linie dreapta

După ce s-a reușit finalizarea alimentării cu apă în satul Macoviște din Caraș-Severin, în aceste zile se vor încheia și cele din Ciuchici. Ulterior, constructorul va continua aducțiunea coloanei de apă la Nicolinț, a precizat pentru Reper24, edilul comunei Ciuchici, Ion Orbulescu.

„În Ciuchici lucrările sunt aproape gata. S-a trecut și la punerea pietrișului peste șanțurile prin care s-a tras țeava de alimentare. Sper ca până la jumătatea anului acest proiect să fie încheiat și toate cele 3 localități să poată beneficia de apă potabilă“.

spot_img

„Avem însă o problemă: chiar dacă prin proiect avem prinsă și alimentarea cu energie electrică a stației de pompare, modificarea legislației a făcut ca noi să fim obligați acum să așteptăm ca rețeaua de alimentare cu 380 de Volți să fie achitată de la bugetul statului. Nu știm cum vom ajunge la o înțelegere legală cu constructorul și cu cei de la Electrica. Sper să reușim să rezolvăm și această problemă până se va încheia aducțiunea și la Nicolinț“, a explicat Ion Orbulescu.

Vor beneficia de această facilitate peste 600 de locuințe din cele 3 localități. Au fost montate branșamentele la fiecare imobil, fie că e locuit sau nu, ba chiar și la locurile virane unde există doar numărul de casă. Urmează ca proprietarii să-și tragă pe cheltuiala lor extinderea de la branșament până în interiorul imobilului.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei