fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

(FOTO) De 103 ori, La mulți ani, ROMÂNIA!

Manifestări prilejuite de Ziua Națională au avut loc ieri în centrul municipiului Caransebeș. La Catedrală, Episcopul Lucian a oficiat, în prezența oficialităților locale, slujba de cinstire a eroilor care au înfăptuit Marea Unire a românilor în anul 1918.
Episcopul Lucian, primarul Felix Borcean, viceprimarul Bebe Pasere, administratorul public Florin Bogdea, administratorul județului, Andrei Ungur, subsecretarul de stat Andra Pleșa, lideri și reprezentanți ai partidelor politice, au depus apoi flori la statuia patriarhului Miron Cristea și la Crucea Identității și Demnității Naționale.
„I-am mulțumit Prea Sfinției Sale și i-am spus că a fost cel mai frumos «Deșteaptă-te, române» pe care l-am auzit cântat până acum, un moment înălțător. Sper ca de anul viitor să reintrăm în normal și caransebeșenii să beneficieze de acele frumoase momente și să ne bucurăm împreună de tot ceea ce ne oferă Ziua Națională a României. La mulți ani, caransebeșenilor, românilor și tuturor celor care simt românește!”, a spus primarul Felix Borcean.
Aseară, odată cu lăsarea întunericului, pentru a marca intrarea în atmosfera Crăciunului, s-a aprins și iluminatul festiv în municipiul Caransebeș.
Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei