[FOTO] Drumurile județene din Valea Carașului, în atenția Consiliului Județean

drumuri judetene

Starea proastă a drumurilor județene din Valea Carașului i-a determinat pe decidenții din conducerea  Consiliului Județean Caraș-Severin să viziteze vineri câteva din tronsoanele de drum din comunele ce sunt dependente de accesul rutier de orașul Oravița și Reșița, și anume Ciclova Montană, Ciudanovița și Forotic.

În acest sens, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, și directorul executiv al Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat, Martin Motolan, s-au deplasat în comunele sus-amintite pentru a constata starea drumurilor județene DJ 575, ce leagă Oravița de Ciclova Română și Ciclova Montană, DJ 572, Comorâște – Forotic și DJ 573, ce leagă comuna Ciudanovița de alt drum județean, respectiv DJ 582, Grădinari – Reșița.

Citește și: 17 km de proteste! Consilieri locali și proprietari de pensiuni, sătui de cârpelile de pe DJ 571

Oficialii forului administrativ s-au întâlnit cu primarii celor trei comune cărășene pentru a discuta posibilitățile de finanțare, pentru a reabilita drumurile județene ce străbat localitățile și leagă comunitatea de arterele principale de acces spre orașele mari.

Împreună cu directorul Martin Motolan, în responsabilitatea căruia se află drumurile judeţene, ne-am deplasat astăzi, 6 aprilie 2017, pe DJ575, Ciclova Montană – Ciclova Română – Oravița, DJ 572, Comorâşte – Forotic,şi DJ 573 – Ciudanoviţa – Jitin, pentru a verifica starea acestora şi pentru a purta discuţii cu primarii celor trei comune în ceea ce priveşte soluţiile găsite pentru​ reabilitarea lor”, explică pe pagina sa de socializare, vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Popovici.

Citește și: Campanie de ÎMPĂDURIRE între Oravița și Brădișoru de Jos. În GROPILE din ASFALT

Primarul comunei Ciudanovița are încredere deplină în noua conducere a Consiliului Județean Caraș-Severin și speră ca în urma discuțiilor avute astăzi, starea drumului județean 573, ce leagă Ciudanovița de DJ 582, Grădinari – Reșița, să se îmbunătățească din această vară.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157682314230815″]

Din discuțiile avute cu vicepreședintele Popovici, acesta ne-a asigurat că în perioada următoare, Consiliul Județean va  găsi o soluție financiară pentru a pietrui porțiunea de drum de la nodul cu DJ 582 și până în Ciudanovița. Pentru locuitorii comunei Ciudanovița este important acest tronson de drum,pentru că le facilitează accesul spre Reșița, acesta fiind cea mai scurtă rută către municipiul de pe Bârzava. Am încredere în actuala conducerea a Consiliului Județean Caraș-Severin și sunt convins că, până în vară, vom avea acest drum reabilitat”, a declarat în exclusivitate, pentru Reper24, primarul comunei Ciudanovița, Constantin Dorian Nebunu.

Rămâi cu Reper24, pentru a afla poziția primarilor din Ciclova Română și Forotic, Gheorghe Percea și Nelu Romînu, precum și soluțiile propuse de Consiliul Județean.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei