1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

(FOTO) La Turnu Ruieni se lucrează pentru cetățeni

Aminteam săptămâna trecută despre lucrurile bune petrecute de-a lungul unui an în comuna Turnu Ruieni. Primul an de mandat al noului edil Cosmin Belci, care și-a propus ca tot ceea ce se poate realiza cu puținii bani aflați la dispoziția edilului, să fie în folosul comunității și a cetățeanului: lucrări la școala din Borlova, reabilitarea drumului Dalci – Cicleni, asfaltarea primului tronson de drum comunal din Dalci și un loc de joacă în curtea școlii, reabilitarea a două săli de clasa din școala Trandafir Cocîrlă.

Printre reușitele primarului Cosmin Belci consemnăm și reabilitare stației de epurare din Zervești, a podului peste râul Sebeș, amenajarea unui loc de joacă în curtea școlii și reînființare echipei fotbal Narcisa Zervești. La Zlagna s-au finalizat rigolele stradale, s-a modernizat podul peste pârâul Zlagna și s-a achiziționat încă o pompă pentru foraj, în vederea asigurării presiunii apei pentru locuitori.

spot_img

Tot în Zlagna, a fost reabilitat drum comunal și s-a amenajat un loc de joacă în curtea școlii. Concomitent cu toate acestea, pe Muntele Mic a fost pregătit terenul pentru amenajarea unui lac artificial din care să fie alimentată instalația generatoarelor de zăpadă.

Edilul este mulțumit de ceea ce s-a realizat. Idei și nevoi sunt multe, dar toate se lovesc de problema financiară. Cu toate acestea, Cosmin Belci privește viitorul cu optimism:

Pe plan managerial, datorită reducerii numărului de angajați din aparatul de specialitate al primarului, am constatat o economie de aproximativ 340 mii lei. Cu o parte din bani am dublat valoarea burselor de merit pentru elevii din comuna noastră, am achiziționat un număr de 75 de cărți pentru elevii premianți și un număr de 27 de pachete ce constau in rechizite pentru elevii care provin din familii defavorizate“, a afirmat edilul.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei