fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

(FOTO) Muncă și rezultate în orașul Bocșa

Șerpuind 18 km asemenea Bârzavei pe malurile căreia s-a ridicat, Bocșa nu este un oraș ușor de administrat. Cu o industrie constructoare pusă pe butuci, cu o populație sărăcită și îmbătrânită, Bocșa încearcă să se descurce cum poate din punct de vedere investițional.

Dacă proiectele de dezvoltare, cu surse de finanțare guvernamentală sau europeană sunt în diferite faze de derulare, întreținerea orașului necesită multă muncă, pasiune, imaginație și efort atât din partea administrației locale, cât și a salariaților de la Serviciul Public de Gospodărie Comunală a orașului Bocșa.

„Încercăm să aducem un strop de normalitate în orașul nostru. Sunt conștient de faptul că avem multe de făcut, iar locuitorii vor să le facem de azi pe mâine. Acest lucru este imposibil. Trebuie să drămuim banii de la bugetul local și să acționăm acolo unde este necesar“, a afirmat edilul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

spot_img

Un alt domeniu pentru care se fac eforturi susținute din partea administrației locale este învățământul, educația tinerilor și asigurarea unor condiții optime pentru aceștia:

După cum am promis, voi încerca să sprijin în mod cât mai eficient instituțiile de învățământ de pe raza orașului Bocșa, deoarece educația trebuie să fie o prioritate! Am gândit investiții în fiecare școală din orașul nostru, în funcție de solicitările directorilor, lucru care se observă și în bugetul alocat acestor instituții.

Încet, încet, demarăm și lucrările care se impun, lucrări importante și necesare precum asfaltarea terenurilor de sport, achiziția unor noi centrale de încălzire, lucrări de reparații și zugrăvire“, a mai spus Mirel Patriciu Pascu, primarul orașului Bocșa.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei