fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

(FOTO) Peste 100 de mii de lei investiți de Primăria Turnu Ruieni în drumuri

Într-o comunitate, de regulă, există multe de făcut: de la apă și canalizare, la reabilitarea școlilor și a căminelor culturale, de la drumuri și străzi la iluminatul public. Dar toate acestea necesită, de cele mai multe ori, investiții consistente.

Fie că vorbim despre fonduri europene sau prin programele guvernamentale, proiectele implică o cofinanțare. Dar, de cele mai multe ori, banii alocați nu reușesc să acopere toate nevoiele unei localități.

Este și cazul comunei Turnu Ruieni care, cu localitățile arondate: Borlova, Cicleni, Dalci,  Zervești și Zlagna, cu peste 3 mii de suflete și o suprafață întinsă, necesită multe investiții, după ce ani la rând a fost lăsată de izbeliște de administrațiile anterioare.

„Încă de la începutul acestei luni, am a început o serie de lucrări de reprofilare și compactare a tronsonului din intravilanul localității Cicleni în lungime de aproximativ 500m, parte a drumului comunal DC12.

Sunt lucrări pe care le facem cu bani alocați de la bugetul local pentru că nu se finanțează astfel de lucrări prin alte programe. Era necesară intervenția pe acest drum și o facem, la fel cum vom interveni și pe alte tronsoane din localitățile arondate comunei Turnu Ruieni“, a precizat edilul Cosmin Belci, primarul comunei Turnu Ruieni

Valoarea lucrărilor este de 134 mii lei, iar banii au fost alocați integral de la bugetul local al comunei.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. ”… serie de lucrări de reprofilare și compactare a tronsonului din intravilanul localității …”

    Deși nu prea se văd în poze șanțuri pentru drenarea apelor pluviale (excepție 3 și 7), compactarea cu reprofilare este o idee impresionantă.
    Va fi baltă sau lac?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei