fbpx
2.3 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Fraudă online în cea de a treia zi a examenului de Bacalaureat

Astăzi s-a desfășurat proba la alegere a profilului și specializării în cadrul celei de a doua sesiuni a examenului de bacalaureat.

În județul Caraș-Severin au fost prezenți la examen 264 de elevi (din 338 de elevi înscriși pentru această probă /78,10%), iar 74 nu s-au prezentat la examen. Nu au existat elevi eliminați din examen pentru tentativă de fraudă, informează Ion Chiosa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

Cu toate acestea, la 4 centre de examen din țară au fost semnalate fraude prin publicarea subiectelor și a variantelor corecte de răspuns pe rețelele de socializare. Ministerul Educației a pornit o anchetă și a anunțat că va pedepsi drastic elevii vinovați și cadrele didactice supraveghetoare, dacă se dovedește implicarea lor.

Subiectul și baremul de corectare vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro. Primele rezultate vor fi afișate marți, 31 august, până în ora 12:00.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, marți, 31 august, în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar rezultatele finale vor fi anunțate vineri, 3 septembrie a mai precizat Ion Chiosa.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Nu e de mirare, e la modă fraudarea,e mai fancy, kinky cum spun americanii, e cool 😂😂😂,trebuie făcut selfie cu madam Fraudă 🤣🤣.Frumoasă țară, păcat că e plin de proști și idioți, plandemia de capvid a scos gloata de proști în primele rânduri. 🤣🤣🤣

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei