Fundația Comunitară Banatul Montan caută coordonator de proiecte! „Unde alții văd probleme, noi vedem resurse și posibilități!”

pr

Poziția de coordonator de proiect este disponibilă în cadrul Fundației Comunitare Banatul Montan prin  programul Activism Civic în practică, o inițiativă ce oferă sprijin pentru cetățenii activi în susținerea unor servicii publice eficiente și transparente la nivel local.

Știm, am cam fost pe mute în ultima vreme. Dar suntem încă aici, nu am plecat niciunde. Începutul de an e pentru noi o perioadă în care trebuie să ne gândim la ce urmează, să facem planuri, să hotărâm ce drumuri ar fi bine să urmăm, cu ce nevoi putem ajuta comunitatea, ce putem face acum, ce lăsăm pentru mai încolo.

Ne-am tot gândit. Și dintr-un gând în altul am ajuns la concluzia că avem nevoie de întăriri așa că am deschis aplicațiile pentru un job part-time de Coordonator de proiecte. Se poate aplica până pe 22 februarie, inclusiv. Dacă sunteți interesați sau știți pe cineva care ar putea fi, dați de veste!”, spun cei din echipa FCBM.

Toate detaliile se regăsesc accesând acest link:  https://fundatiacomunitarabanatulmontan.ro/cariere/

149730240_640812323334158_8555717165115875852_n

Căutăm o persoană responsabilă, integră, cu atitudine proactivă, bine organizată, atentă la detalii, cu bune abilităţi de comunicare şi prezentare, capabilă să lucreze atât în echipă, cât şi individual”, mai spun coordonatorii fundației.

Fundația Comunitară Banatul Montan este o organizație independentă, apolitică, transparentă și sustenabilă ce vine în întâmpinarea nevoilor comunității din zona Banatului Montan. Obiectivul FCBM este acela de a mobiliza resurse din interiorul comunității pentru a susține cauze care răspund nevoilor identificate și care pot produce schimbări pozitive pentru comunitatea locală.

149523293_640812450000812_6044561387987920410_n

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei