Gabriel Stănucă și-a dat demisia. Primăria Reșița își cere scuze public!

modelmic

Ca urmare a nefericitei experiențe prin care au trecut ieri 30 de copii și părinții lor, Gabriel Stănucă, directorul Grădinii Zoologice, și-a dat demisia din funcție, a anunțat Primăria Reșița într-un comunicat remis presei.

Municipalitatea, în subordinea căreia se află Grădina Zoologică „prof. Ioan Crișan”, și-a exprimat regretul pentru situația prin care au trecut ieri copiii și însoțitorii lor, în timpul furtunii, cerându-le scuze public, tuturor.

Primăria Municipiului Reșița își exprimă regretul față de situația creată în data de 12 iunie 2019 la Grădina Zoologică prof. „Ioan Crișan“, cu ocazia desfășurării festivității de sfârșit de an școlar a clasei pregătitoare din cadrul Colegiului Național „Traian Lalescu“.

Totodată, municipalitatea își cere scuze public copiilor, părinților și tuturor celor care au luat parte la eveniment și ia act de demisia domnului Gabriel Stănucă, șef-serviciu în cadrul Serviciului pentru Administrarea Grădinii Zoologice prof. „Ioan Crișan“.

Sperăm ca acest incident nefericit să nu umbrească activitatea și eforturile Primăriei Reșița în administrarea Grădinii Zoologice prof. „Ioan Crișan“”.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. zero

  „Primăria Municipiului Reșița își exprimă regretul …”

  Aiurea îşi exprimă…
  Demisia să şi-o dea tăiţelu’ cu tot cu “investiţiile” fără acoperiş.
  Şi fără acoperire.

  Raspunde
 2. DON JUAN

  Vaaai, primaria isi cere scuze, fiindca ploua afara…pardon …la gradina zoologica !
  Maaama, deci trebuie demis si primaru facator de demisii ! Doamneee coboara pe pamant sa vezi cata inteligenta a mai ramas !
  Deci a castigat cine trebuie…v-ati potolit mai postacilor ?
  Asta o sa castige in permanenta intr-un oras de zdrente..smecherii smardoii si hotii ! Succes primaria !
  Apropos…ce salariu mai are un sef de seviciu la voi ..intreb pentru un prieten !

  Raspunde
 3. Dima silvia

  Dl Don Juan tu dacă ai fi fost primar crezi că făceai mai multe decât face (tăitel’ sunteți niște papagalii toți care vă dați cu părerea numai gura este de voi …PUTORILOR puneți umărul la muncă….

  Raspunde
 4. Mia Ionașcu

  Nu trebuia să și dea nici o demisie iar Primăria nu datorează nici o scuză.
  In toate țările civilizate se fac petreceri și aniversări in parcuri la sfîrșit de săptămână, cine organizează se asigură să fie totul în regulă ,închiriază un cort dacă este nevoie. Educatoare acelei clase ce s făcut, părinții???
  Cînd draci vă civilizați? Aștepți să vi se dea totul pe tavă

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei