fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Gârnic – Padina Matei, finalizat 85%

Printr-un proiect finanțat prin programul PNDL se lucrează la drumul comunal ce face legătura între localitățile Gârnic și Padina Matei din Clisura Dunării.

„Mai avem de turnat al doilea strat pe o lungime de 5 km. Din cauza vremii nefavorabile de la sfârșitul anului trecut ne-am oprit, urmând să continuăm imediat ce vremea se va îmbunătății și condițiile meteo vor permite acest lucru“, a precizat primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănaru.

Tot printr-un proiect finanțat prin PNDL2 se lucrează la alimentarea cu apă a localității Gârnic, aflată într-un stadiu de finalizare de 80%.

„Imediat ce vremea ne va permite vom relua lucrările pentru a încheia și acest proiect și să putem să facem probele de presiune. Suntem grăbiți să-l încheiem pentru că avem finanțare și pentru asfaltarea mai multor străzi din comună, lucrări ce vor începe imediat ce primim OK-ul pentru coloana de apă potabilă“, a explicat edilul Tismănaru.

Primarul din Gârnic a mai adăugat că se lucrează și în Padina Matei, unde se află în derulare un proiect de asfaltare a unor străzi, proiect finanțat prin AFIR, a cărui stadiu de execuție este de peste 70%.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei