Gata cu așteptarea! Primarul Popa a mărit salariile în Primăria Reșița!

modelmic+editorial

 

Cu toate că la începutul lunii septembrie edilul-șef al Reșiței amâna măririle salariale cu două luni, pentru a aștepta noua organigramă și a acționa apoi în funcție de reorganizarea personalului, în cadrul ședinței de ieri s-a decis ca salariile să crească din această lună.

Despre măriri salariale s-a discutat încă de la începutul verii, atunci când primarul Ioan Popa a dat cerut realizarea unei noi organigrame, prin care să fie redus numărul de angajați, lucru care ar face posibilă și o mărire de salarii.

De atunci însă, creșterea salarială a fost amânată de două ori, și asta pentru că organigrama încă nu este gata, iar mărirea veniturilor înainte de restructurări ar presupune o gaură prea mare în bugetul local.

Cu toate acestea, consilierii locali reșițeni au votat ieri mărirea salariilor și fără organigramă, pentru a nu-i mai lăsa pe angajați să aștepte minunea mult amânată.

„Noi am făcut o simulare de salarizare să facem corecţii acolo unde este cazul şi bugetul Primăriei ar fi fost afectat cam cu 15% pe partea de salarizare şi am încercat să compensăm această creştere cu o reechilibrare a resursei umane, cu o reorganizare a Primăriei. Din cauză că au trecut 60 de zile şi încă 60 de zile, şi se apropia termenul limită, am luat decizia de corecţie a salariilor înainte de a veni organigrama“, a explicat primarul Ioan Popa.

 

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  „Noi am făcut o simulare… am încercat… au trecut 60 de zile şi încă 60 …“, a explicat primarul Ioan Popa.
  Similia similibus curantur.
  Dupa jefuirea cetatenilor cu cresteri de taxe pe cimitir si gunoi, taitelu’ ofera simulari, explicatii si platani filantropici.
  Fara organigrama, sa nu se vada manariile.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei