Gheorghe Românu s-a decis! Candidează pentru încă un mandat de primar la Anina!

modelmic

Primarul Gheorghe Românu, a declarat pentru Reper 24 că intenționează să candideze pentru un nou mandat la cârma orașului Anina. Aflat în prezent la al doilea mandat, Românu precizează că inițial a avut îndoieli dacă să mai intre în lupta electorală pentru alți patru ani la Primăria Anina, dar că într-un final s-a decis să facă acest pas pentru a putea să ducă la final toate proiectele pe care s-a zbătut să le implementeze în oraș.

Da, o să candidez pentru încă un mandat, mai am niște proiecte de realizat. Inițial nu am mai dorit să candidez, dar până la urmă m-am decis să fac acest pas. Noi, primarii, suntem aici puși să ne facem treaba, iar dacă ne facem treaba bineînțeles că populația ne va vota. Ce pot să spun este că de când sunt primar doi ani, doi ani și jumătate am stat în birou numai pe proiecte. Nu am avut pe ce să pun mâna. După cum bine știți, Anina este o comunitate săracă, de la județ nu prea primeam bani pentru că eram în opoziție și efectiv nu am avut pe ce să pun mâna. Și atunci m-am bazat pe proiectele acestea, pe care în final am reușit să le demarăm”, a precizat Gheorghe Românu, făcând referire printre altele, la proiectul de realizare a Muzeului Mineritului, un obiectiv unic în România pentru care a obținut o finanțare europeană de peste patru milioane de euro sau la proiectele implementate pe PNDL 2 (asfaltarea unor străzi și modernizarea Școlii din Celnic).

La alegerile din 2016, Românu a câștigat detașat în fața contracandidaților săi: Tudor – Ovidiu Andronescu (PSD), Ionela Bălan (ALDE), Radu Nicolae (PMP) și independentul Mircea Crișan.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei