Gheorghe Țunea se pensionează, după 17 ani la conducerea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale!

 modelmic

Schimbare la conducerea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin: Gheorghe Țunea, cel care s-a aflat la cârma instituției încă din anul 2000, a ales să se pensioneze, în locul acestuia urmând să fie numit, în perioada următoare un director interimar.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Caraș-Severin de săptămâna aceasta s-a aflat un proiect de hotărâre privind încetarea înainte de termen a contractului de management al lui Gheorghe Țunea, ca urma a îndeplinirii cumulative de către acesta a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

Acest proiect a fost întocmit în urma cererii dlui director Țunea, prin care a fost înștiințată instituția cu privire la faptul că la data de 5 decembrie îndeplinește condițiile de pensionare, solicitând încetarea contractului de management.

Aș vrea să îi mulțumesc dlui director Țunea pentru activitatea pe care a depus-o în fruntea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, a fost o perioadă în care a avut o contribuție în păstrarea valorilor noastre tradițioanel, a avut o activitate deosebit de vastă în această perioadă, fie că e vorba de festivaluri ale portului sau ale muzicii, chiar și festival de muzică ușoară la Berzasca”, a precizat președintele forului județean Silviu Hurduzeu.

Contractul de manager al lui Gheorghe Țunea va înceta începând cu data de 6 decembrie, urmând ca în termen de maxim 5 zile Consiliul Județean să numească un director interimar, care să ocupe funcția până la organizarea unui nou concurs de proiecte de management.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei