Gradul de ocupare al Spitalului Județean de Urgență din Reșița este de aproximativ 35 – 40%

a

După ce de aproape două săptămâni în Caraș-Severin nu s-a mai înregistrat niciun pacient infectat cu coronavirus, Spitalul Județean de Urgență din Reșița revine încet, la o anumită normalitate. Directorul interimar Waldemar Murgu explică:

„Spitalul a reînceput să funcționeze de aproape 3 săptămâni. Am creat circuite separate, iar pacienții nu au fost deloc ignorați. Toți cei care au avut nevoie de intervenții medicale au fost tratați. Treptat, treptat noi ne-am reluat activitatea, ținând cont în primul rând de nevoile pacienților, pentru că asta este foarte important. Avantajul nostru este că Staționarul 3 care a tratat pacienți covid și ATI-ul sunt oarecum izolate. De aceea ne-am desfășurat activitatea cât am putut de bine. Pacienții trebuie să înțeleagă faptul că trebuie să respectăm niște reguli, să facem un triaj epidemiologic foarte, foarte strict, pentru că putem cădea dintr-o extremă în alta. Oricând poate să apară acel pacient pe care nu-l știe nimeni și să distrugă munca pe care noi am făcut-o de câteva luni încoace“.

Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Reșița, Waldemar Murgu, nu știe care va fi soarta domniei sale după ridicarea stării de alertă: „Eu nu sper nimica; eu îmi fac treaba cât pot de bine în momentul acesta, iar ce va fi, vom vedea. Eu sunt un om pragmatic; îmi fac treaba cât se poate de bine acolo unde sunt. Dacă voi fi eu pe mai departe sau un altul, important este să ne facem treaba foarte bine“.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Dumi

  Important este ca tu, Murgu Waldemar, să pleci din funcția pe care n-o meriți.
  Ai aranjat cu prefectul Gâfu, ca managerul pe drept Alina Stancovici să fie destituită din funcție și să revii ca interimar, fiindcă ai nevoie să ți se adune din toate interimatele doi ani de practică managerială ca să fi in legalitate, impostorule!
  Habar nu ai de spital cu atât mai mult ce înseamnă un manager bun!
  Ai fi dat dovada că știi dacă făceai tot posibilul ca să nu se ajungă la tăierea sporurilor, lucru pe care l-ar face orice manager bun, dar tocmai pentru aceasta a i fost adus și fiindcă ai slugărit bine pe cei din Consiliul Județean iată-te repus în funcție ca interimar, fapt ilegal.
  Ai fi putut să repari ce ai tăiat, sporurile, acum. Era o ocazie sa-ți speli din păcate prin faptul de a avea onestul gest empatic față de personalul medical căruia le-ai diminuat sporurile și prin ivirea ocaziei (să zicem) a acestui Covid-19, să recunoști că acest personal medical merită un spor chiar de 100%.
  Un manager bun, face o treabă bună, organizația e mulțumită și lasă un loc de bună ziua!
  Un manager rău (prost), se laudă ca tine peste tot că face treabă bună, in fond e dezastru în relația angajator-angajat.
  Cu siguranță că nu ești școlit să faci management și nu ești citit în domeniul acesta pe care îl ocupi abuziv.
  Îți lipsesc cunoștințe, maniere, activitate inteligentă, profesionalism, etc.
  Ești inutil, bădăran și nesociabil. Îți trebuie o pensie bună, știu…
  Te-ai cățărat pe nenorocirea celor care i-ai lăudat că au gestionat bine pandemia Covid! Bunul simț de-l aveai nu te-ar fi lăsat să arunci doar vorbe goale.
  Ești penibil!

  Raspunde
 2. Makanaki

  Auzi la asta, si-a facut treaba foarte bine! Ce treaba buna ai facut mah? Ai terorizat medicii si asistentele? Ti-ai facut amante noi in bordelul numit spital? Ti-ai insusit spitalul ca pe propria mosie! Medicii stiu ce viata au cu tine si politica pe care o faci tu..cam bati la ochi cu numirile astea suspecte, speram sa se faca dreptate si tu sa platesti pentru ce ai facut! Vis-a-vis de pragmatismul de care amintesti, nu e pragmatism, e aroganta ta si prostia ce a pus stapanire pe tine la cei 64 de ani cu care-ti minti asistentele ca ai 50…
  Lasa-neee Muuuurgulee!

  Raspunde
  1. Larisa Preda

   Doftoritei de la Laborator cati ani i ai spus ca ai Murguletule..de ti aduce zilnic papica n birou…Rusine…Libidinosule..

 3. Justitiarul

  E tot mai penibil Waldemar asta, speram sa devina si penal pana la pensie! Un zero caracter, o nulitate puparoare de funduri politice!

  Raspunde
 4. Vlad

  Murgule, știm cu toții că ești prost, dar chiar sa spui ca sa spui ca “Stationarul 3 si ATI-ul sunt oarecum izolate”… Stationarul 3 de, e corp separat si izolatoarele s-au făcut de Stancovici pana pupai tu dosurile liberalilor ca sa te repună în funcție.
  ATI-ul idiotule, e in corpul principal al spitalului, la Stationarul 1 , unde tot altcineva a făcut izolatorul. In plus acolo la ATI daca nu era Măgureanu, Bura, Asociația ATI si Rotary era vai de lume ca de bun manager ce ai fost 2 ani spitalul nu are aparatura necesară. Ce ai facut tu pentru acest spital, gunoiule?!
  Ar trebui să plătești pentru toate mizeriile făcute, pentru felul în care ai stresat personalul, pentru toate posturile vândute (a propos nu te-ai lasat pana nu ai mai facut 3 angajati de medici luna asta) pentru toata indolența ta fata de ceea ce înseamnă instituția de la care ai luat un salariu ca sa stai inchis in birou, tolanit in scaun ori urmărind personalul ca apoi sa-i ameninți ori pe alea slabe de înger sa le faci sa se culce cu tine ca sa mai aiba loc de munca.
  Rușine sa iti fie ca la anii tai de bunic nu esti decât un libidinos incult, arogant si parvenit. Unde iti sunt multele școli, făcute ele fie si la apelul de seară? Macar in ultimul ceas arată-ti diplomele, impostorule! Când ai facut tu scoala si unde ti-ai câștigat vechimea în studiile care nu le ai?
  Pe lângă tine sa dea socoteala toți cei care te-au pus in aceasta functie de la Hurduzeu pana la Tătaru! Daca Tataru la Bucuresti nu are habar ca esti o râmă in putrefacție, Hurduzeu aici pe an local trebuia sa stie ca esti fostul recepționer de la hotel, negustor de iaurt, dar la fel ca toți ceilalți a căzut în păcatul de a te susține că ori s-a mânjit cu iaurt ori juristul-de e sfetnic prost, ca ceilalți doi vicepreședinți știm că iti sunt prieten ca aveti a ales și preocupări mașinile, telefoanele si ceasurile ca unde nu-i scoala si cultura….vai de steaua lui de județ!!!!!

  Raspunde
 5. Vlad

  Spre stiinta eternului manager interimar si abonat la salariu, fara studii si vechime:

  – ATI-ul nu e ,,oarecum,, izolat, e chiar in cladirea principala a spitalului, adica in Stationarul 1. Sectia acesta ar fi fost vai de ea daca nu erau Magureanu, Bura, Asociatia ATI și Rotary ca de bun manager ce a fost Murgu timp de 2 ani nu a adus nici aparatura!
  De fapt care sunt meritele acestui individ? E recunoscut ca receptioner de hotel si vanzator de iaurt!

  E rusinos ca la o varsta de bunic sa fii atat de penibil!
  Du-teeeeee si revino la Pastele Cailor!

  P.S.
  Domnule Agache, sunteti om serios ori renuntati sa scrieti despre gunoaie ori cand scrieti, lasati parerile celor care subscriu, nu stergeti comentariile postate ca despre acest personaj nu se poate scrie decat cu noroi, e inutil sa faceti curat!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei