Grapini, oripilată de drumurile dezastru din județ! „Am tăiat vizita la Cascada Bigăr din cauza drumului prost”

modelmic+editorial

Maria Grapini, prezentă la finalul lunii octombrie la o conferință pe tema dezvoltării turismului și transportului, ținută la Timișoara, a făcut câteva remarci usturoătoare și, deopotrivă, adevărate la adresa drumurile cărășene și a celor din vestul țării în general.

Reacțiile au venit după ce europarlamentarul, alături de alți invitați din Parlamentul European, au fost nevoiți să își anuleze vizita programată la Cascada Bigăr din cauza infrastructurii deplorabile.

Ce-i drept, drumul de legătură Timișoara-Moravița-Oravița anulează din start orice elan turistic în zonă, stare amplificată apoi de gropile imense dintre Oravița și Cascada Bigăr, cireașa de pe tort fiind cozile infernale și parcările lipsă de la ceea ce se vrea a fi una dintre cele mai importante atracții turistice din județ.

Ironia în reacția europarlamentarului Grapini este dată de faptul că tema conferinţei la care aceasta a participat în momentul vizitei sale în vestul țării, era chiar „dezvoltarea turismului şi a transportului în România”.

După ce și-a anulat vizita la Cascada Bigăr, oripilată de drumurile proaste, Maria Grapini a făcut chiar o recomandare autorităților locale din Timișoara, pe care le-a sfătuit să gândească un proiect regional care să cuprindă județele Caraș-Severin, Arad și Timiș, pentru a atrage apoi fonduri în vederea dezvoltării infastructurii pe traseele turistice rutiere.

„Să vă gândiţi la un proiect regional Caraş-Severin – Arad – Timiş pe trasee turistice prin care să fie dezvoltată infrastructura. Am tăiat vizita la Cascadă Bigăr, desemnată cea mai frumoasă din lume, din cauza drumului prea prost”, i-a transmis Grapini viceprimarului timișorean, Dan Diaconu.

 

Alexandra JURCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

    1. Alegator

      Ea nu cu drumul are probleme, ci cu limba romana, cand vorbeste, face niste “gauri” gramaticale mai mari ca cele reale de pe drumurile carasene!Putin i-a transmis si autoarei articolului, care scrie”usturoatoare” in loc de usturatoare!De,guturaiul se ia!

  1. Hadria

    Pe aacolo într-adevăr drumul este ok și destul de spectaculos dar trebuie făcut și celalalt care de pe vremea embargoului când treceau peste 500 cisterne pe zi nu a mai fost refăcut deloc. Spre cheile nerei este o îîntreagă aventura sa ajungi. Eu nu înțeleg chiar nu se vrea dezvoltarea zonei??

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei