Gripa s-a instalat în Caraș-Severin! Numărul pacienților este în continuă creștere!

modelmic

Numărul cazurilor de gripă este în continuă creștere în județul Caraș-Severin. Dacă zilele trecute erau raportate peste 30 de cazuri, astăzi, Direcția de Sănătate Publică a județului a făcut publică o nouă statistică. Conform acesteia, numărul pacienților infectați cu virusul gripal a crescut la 43. În ceea ce ce privește decesele provocate de gripă, în Caraș-Severin au fost înregistrate până în prezent trei.

În ultimele zile, nouă cazuri noi de gripă confirmate în urma analizelor de laborator de la Institutul Cantacuzino din București, s-au adăugat celor existente până la această dată. Este vorba de cinci femei și patru bărbați. Femeile au vârste de 18 ani, 21, 65, 59 și 61 și sunt din Caransebeș, Giurgova, Turnu Ruieni, Moldova Nou și Reșița. Bărbații au vârste de 16, 53, 51 și 75 de ani și sunt din Reșița, Moldova Nouă, Turnu Ruieni și Ezeriș.

Ultimele cazuri pozitive ridică numărul celor afectați de virusurile gripale la 43”, explică Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin.

În ceea ce privește cele trei decese provocate de gripă, este vorba de o femeie de 75 de ani din Obreja și doi bărbați, unul de 63 de ani din Sat Bătrân și cel de-al doilea în vârstă de 64 de ani din Reșița. Conform celor de la DSP, toți cei trei pacienți sufereau și de alte afecțiuni.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei