Grupul CEZ, implicat în lupta împotriva COVID-19! Alimente pentru bătrânii bolnavi și singuri din Văliug!

alimente

Grupul CEZ România s-a implicat activ în lupta împotriva COVID-19, cu donații de echipamente medicale și hrană pentru sprijinirea celor mai vulnerabile categorii de oameni (personalul medical din spitale și persoanele vârstnice) din Caraș-Severin și alte 8 județe din țară (Constanța, Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea).

Cei peste 800 000 lei donați de CEZ s-au transformat în alimente de bază pentru bătrânii din Oltenia și parțial Muntenia și Banat, prin colaborarea cu Crucea Roșie filialele Caraș Severin, Argeș, Gorj, Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Olt și Teleorman, echipamente de protecție pentru personalul medical din toate cele 9 județe în care compania își desfășoară activitatea, achiziția unor echipamente de protecție, produse sanitare și recondiționarea unor instrumente medicale”, a precizat Direcția Comunicare și Marketing CEZ România.

a4

Peste 2.000 de vârstnici au primit alimente de bază greu perisabile oferite de Grupul CEZ în România, alimente care au fost distribuite prin intermediul partenerului Crucea Roșie Romănă, filialele Caraș Severin, Argeș, Gorj, Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Olt și Teleorman, dar și cu sprijinul birourilor sociale ale primăriilor din comunitatea CEZ.

a

În Caraș-Severin, un astfel de sprijin a fost orientat către comunitatea Văliug.

Doresc să le mulțumesc partenerilor noștri cu suflet mare de la TMK Hydroenergy Power, care în urma sponsorizării ne-au ajutat să achiziționăm alimente greu perisabile pentru 100 de beneficiari din grupul persoanelor vulnerabile, care au diferite probleme de sănătate, financiare, cât și sociale. Consider că este foarte util acest sprijin și în plus le-a adus un zâmbet pe chipurile beneficiarilor, având în vedere și problemele actuale provocate de virus.”, a declarat Alin CICA – Directorul Crucea Roșie – Filiala Caraș-Severin.

a2

Reprezentanții CEZ precizează că în total, la nivel regional au fost acordate peste 20 000 de kg de alimente în valoare de peste 181 000 lei.

a3

„Beneficiarii sunt persoane vârstnice de peste 50 de ani, fără familie, cu probleme medicale și sociale, iar pachetele alimentare le vor asigura hrana necesară pentru aproximativ două săptămâni. Măști de protecție și combinezoane în valoare de 478 710 lei au fost livrate în această perioadă și spitalelor județene din Reșița, Constanța, Pitești, Alexandria, Slatina, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin și Reșița, cu sprijinul CEZ. Acțiunea face parte din campania de responsabilitate socială prin care CEZ alimentează rețeaua de #energiepentrubine din comunitatea locală”, a declarat pentru Reper24, Direcția Comunicare și Marketing CEZ România.

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei