Gugulanii, la raport în fața prefectului! Florența Albu se întâlnește joi cu cetățenii din Caransebeș

modelmic+editorial

Audienţele acordate în teritoriu de prefectul judeţului Caraş-Severin continuă cu o întâlnire ce va avea lc joi, 27 octombrie, la Caransebeş.

Întâlnirea cu cetăţenii din municipiu, dar şi din localităţile limitrofe, interesaţi să-şi expună problemele reprezentantului Guvernului în teritoriu, va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Caransebeş, cu începere de la ora 11:00.

Înscrierea solicitanţilor se face zilnic, până la data audienţei, între orele 8:30 – 15:30, personal, la registratura Primăriei Municipiului Caransebeş.

De asemenea, la numărul de telefon 0255-210459, consilierii din cadrul Compartimentului Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului vor prelua datele de contact ale celor interesaţi, precum şi problematica la care doresc să se refere în întâlnirea prefectul judeţului, după următorul program: luni, marţi şi joi, între orele 8:30- 16:00; miercuri, între 8:30 – 18:00; vineri, între 8:30 – 13:30.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei