Gunoi menajer depozitat în fața Primăriei Constantin Daicoviciu, în semn de protest

modelmic (1)

Datorită faptului că firma care are contract de colectare a gunoiului menajer cu Primăria Constantin Daicoviciu, județul Caraș Severin, în mod repetat în ultima perioadă de timp, nu a ridicat gunoiul în zilele stabilite, cetățenii comunei au hotărât în semn de protest să depoziteze gunoiul în fața sediului primăriei.

Clădirea primăriei se află amplasată pe DN 6, drumul național care leagă Caransebeșul și Lugoj.
Consilierul local, Lucian Călțun, precizează că vineri, 28.06.2019, a avut loc ședința de consiliu local în cadrul căreia s-a ridicat problema gunoiului chiar de către acesta. „Printre altele, primarul a afirmat ca noi, consilierii, să anunțăm cetățenii să producă gunoi mai puțin….!”, spune consilierul.

Ceea ce știu localnicii despre firma care ridică gunoiul din comună este că ar fi de undeva din zona Hunedoara și că nu-și îndeplinește obligațiile contractuale la timp pentru că mașina care trebuie să ajungă în comună se tot defectează, cam des, spun oamenii.

Mașina de gunoi trebuie să ajungă în comună din două în două săptămâni, sâmbăta, dar de data asta nu a mai ajuns, iar în ultimul timp astfel de întârzieri au fost tot mai dese.
Locuitorii din satul Peștere, aparținător comunei Constantin Daicoviciu, spun că stau de 2 săptămâni cu gunoiul afară, la poartă și fiind cald pe străzi a început să se simtă un miros neplăcut. Pe lângă asta, câinii au început să împrăștie deșeurile menajere, iar vântul a împrăștiat pet-uri și hârtii prin sat.

Astfel că, nemulțumiți, oamenii au început de aseară să depoziteze gunoiul în fața Primăriei Constantin Daicoviciu.

Reper24 a încercat să îl contacteze pe primarul din Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș, pentru un punct de vedere, dar acesta a precizat că nu are nimic de comentat despre cele afirmate de către consilierul Călțun.

65549873_2426808730705029_2044270687614402560_n

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei