Gura Jgheabului – cel mai frumos loc de agrement de pe Valea Bistrei

1

Primăria Oțelu Roșu a inaugurat cel mai frumos loc de agrement de pe Valea Bistrei în zona cunoscută de localnici drept Gura Jgheabului. Despre lucrările efectuate aici și despre posibilitatea ca acesta să devină cel mai frumos din județ, nu doar din zonă, primarul din Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, a declarat pentru Reper24:

2

„Eu îmi doresc ca acest loc să devină într-un viitor nu prea îndepărtat cel mai frumos loc de agrement din Caraș-Severin și spun acest lucru pentru că acum am finalizat doar prima parte a proiectului. Este ceea ce ne-am propus și am și bugetat de la începutul acestui an: am pavat toate aleile, am adus mobilier urban nou, modern, coșuri de gunoi, am refăcut iluminatul public. Dacă până acum am avut în zonă două terenuri de tenis de câmp, am avut de asemenea un teren de fotbal cu gazon sintetic și nocturnă și tot aici se află și grătarele pentru picnic, vrem să construim la Gura Jgheabului un bazin de înot acoperit. Proiectul este depus la Ministerul Dezvoltării pentru finanțare. Din bugetul local vrem să amenajăm un pavilion chiar în mijlocul zonei care să deservească cetățenii orașului și nu numai, precum și un skate parc pentru tinerii din Oțelu Roșu“.

3

Despre sumele investite până în prezent, dar și despre cele necesare pentru finalizarea zonei de agrement conform planului primăriei, edilul Luca Mălăiescu a mai afirmat:

4

„Ceea ce am făcut până acum în zona de agrement, este cuprins într-un plan mai amplu de pavare a mai multor alei din oraș, un proiect de 400 de mii de lei la care se adaugă TVA-ul. Pe lângă această zonă, am mai pavat aleea ce leagă străzile Teilor cu Teodoroiu, acolo unde coboară populația dintr-un cartier spre centru și am mai pavat străzile de la blocuri din zona Tineretului. Am făcut un calcul a ceea ce ar mai trebui investit în zona Gura Jgheabului: skate parcul ne costă cam 200 de mii de lei, bani de la bugetul local, cam 60 de mii de lei plus TVA pentru modernizarea locului de joacă pentru copii, iar proiectul pentru bazinul de înot acoperit are o valoare de peste 2 milioane de euro, aproximativ 10 milioane de lei“.

5

Acestea sunt doar câteva din proiectele pe care le-am finalizat sau suntem în diferite faze de execuție cu ele, a mai precizat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. imoGen

  Caransebeș – anul ăsta se deschid două hale noi de producție / vânzare (Casa Alex și încă o firmă de mase plastice în apropiere de Buchin). Asta înseamnă 100 de noi locuri de muncă.
  Glimboca – anul trecut s-au extins cei cu fabrica pentru case de marcat. Asta presupune cel puțin 50 de noi locuri de muncă.

  La Oțelu Roșu s-au extins afacerile primarului și a ajuns să-și schimbe mașinile familiei tot la doi ani. Locurile de muncă și investitorii în zonă au prioritate ZERO!
  E bine că are nevasta primarului firmă de mobilier urban și așa se mai face câte o afacere “în familie”, iar cu ocazia asta mai ia și primarul ceva procente din contracte.

  Cu cinematograful 3D cum a rămas ? Am înțeles că se înghesuie cam tare lumea pe acolo ca să vadă filme.
  La fel și cu lacul pentru hidrobiciclete de la Gura Jgheabului: o groapă (la propriu) care a înghițit niște bani aruncați pe apa sâmbetei.

  Trăiască primarul și afacerile lui !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei